Mouse Aliens

Sitter i skolan, väntar på Liseeeen. Sen ska jag fira Valborg med brudar och efteråt med ett ex, som är min kompis heeeeh. Weird och osmart? Nåväl, efteråt ska jag äta mitt tredje sällskap, godispåsen. Great.
Byeee!


Chillin'

Idag är jag hemma och chillar.
Vaknade av ett sms, somnade om, sen vaknade jag av ett brutalt surrande, ett bi hade tagit sig in! Då sov jag inte så gott längre. Hade iallafall rätt sjuka drömmar, var i någon bastu, det var najs. Fast jag vet nog någons bastu jag hellst skulle vilja vara i nu, luls.

Meh ska fixa något, lite föda. Bye!


Gateux

Videohälsning! Babblar på om allt möjligt onödigt skit, mest om NP och öppet hus... Och min tårta! Är osminkad också, mys!



Klad hest!

Jag är glad! Faktiskt, jag har bra vänner, folk som bryr sig, människor som är roliga. Personer som vill umgås med mig så mitt schema är mer fullspäckat än någonsin. Man inser inte hur mycket man missat när man är tillsammans med någon!

Idag har jag haft Engelska Nationella prov och jag gick till skolan helt naken! (Utan smink då, hihihiihi buschei) Tänkte sova nu men blev pigg! Ska väll äta lite tårta och chilla, runt fyra måste jag vara i skolan igen och vara med på öppet hus, ska bli spännande, får en cool Wendela Hebbe T-shirt, luls. Nåja, ha en så fin dag allihoppa! Idag är vädret strålande och jag är det också, inuti :)


Från Dokumentären "A complete history of my sexual failures" Handlar om en kille som intervjuar sina ex om vad han gjorde fel i förhållandet. This is so sad! Men jag önskar jag kunde göra likadant.


Kill


That's when I reach for my revolver
That's when it all gets blown away
That's when I reach for my revolver
The spirit passes by this way

Now that the sky is empty
And that is nothing new
Instead they look upon us
When they tell me
That we're nothing
I say!

That's when I reach for my revolver

17 år idag!



Grattis till mig! :D

Sol

Jag är kär i denna man.
Bitter, sarkastisk, chipsätare. Great! Och om man läser bloggen så hänger man med lite mer, skön person.

Blir sjukt sugen på chips när jag ser detta. Och så går det även när man träffar en ny person!



Och den här är bara sorgligt rolig :)


Funderar

Idag är jag mellankolisk (är jag inte alltid det?) Jag funderar lite på dom kommande dagarna. Födelsedag imorgon, valborg, sommarlov... Och dom stunderna hade jag planerat att vara med en person men nu går inte det, det är synd. Jag skulle kunna fråga men det skulle vara ganska konstigt och osmart.  Nåväl, mamma har köpt min tårta nu, ska kolla på den. Ciao!


Kär



Kära, gamla KP, där finns alla svar.

Tell me when I'm gonna live again

Det går såååå braaaa, tror jag.
Lika bra antar jag, fast det är surt att tänka att det inte är en engångsföretelse, såhär ska det vara för alltid, that sucks.

Behöver dig mer än jag vill, orka att allt är förstört nu.

I lie here paralytic inside this soul
Screaming for you till my throat is numb
I wanna break out
I need a way out
I don't believe that it's gotta be this way
The worst is the waiting
In this Womb I'm suffocating
Feel your presence filling up my lungs with oxygen
I take you in
I've died

untz

Yo!
Gårdagen vart lyckad hos Kihlen! Satt ute och myste sen gick vi till statoil efter chips, sen satt vi inne sen var vi ute igen. Träffade Lottas och Isabelles homeboys eller någe. Åsa var crazy.

Hade inte med mig kameran, men det var fint.


Fast har lite svårt att vara glad nu, undrar varför jag plågar mig själv till ingen nytta och varför jag är så lätt att glömma bort, bleh. Hilf... Ont i magen :'(

Oärliga människor

ÅÅÅÅH JÄVLA SKIT! Sa ju det, "inte pålitligt, farligt, nejnej" ÅÅÅÅH FAN SKA DÖDA NÅGON JÄVLA ÄCKEL NI ÄR.
40 spänn åt helvete, inte så jävla mycket pengar men en hel del förväntningar och glädje åt helvete. PISSAR PÅ ERA GRAVAR

dh fuj

Klad hest!
Haft en fin kväll och mår superbra, nu ska jag sova och mina ben har hunnit före mig, haha. hej!

....

Drar till exet nu. Bad idea...

Fredagsmys

Ey, varit på stan och sådant. Med Jenifer och David lite.
Ska strax möta Jacob så vi kan göra upp vår deal, haha. Men sen är det dags för fredagsmys! Och imorgon är det parteeey.



En låt som alltid ger mig enorma känslovågor sen 2006 och första kärleken, mys.

Ma mère

Min mamma är bäst i hela världen. Hon är skitnajs!
Nu läste hon franska serier för mig, fast hon fick översätta lite. Så jag får inspiration till serien jag måste göra på bilden (som jag är efter med och inte vill göra, dumma lärare)
Det märks att vi är uppväxta i olika länder, i Frankrike verkar dom tycka det är jättekul när t.ex någon kommer in med stora fötter, lite mer barnslig humor. I Sverige gillar vi mer sarkasm. Så när pappan i en av serierna gick in i ett träd så garvade hon som fan, blev rädd hahahah.
Je t'aime maman <3

Love is a verb

En av mina favorit-tecknare; Mikael Sol har en blogg jag följt länge. Eller han har två stycken rättare bestämt. Hans gamla han inte använder längre Till alla jag legat med är bäst enligt mitt tycke och där skrev han en text. Den träffade mig rätt hårt för det är som att någon fattar exakt hur man tänker. Jag känner likadant. Och jag längtar också!

Läs

"För mig går det rätt långsamt att blir kär. Det tar liksom flera månader. Jag har aldrig blivit så där "det sa bara klick-kär". Det känns som något som bara händer på film.

Överlag tycker jag fiktionen har gett folk en förvrängd syn på det här med kärlek. Säkert en mer förvrängd syn än vad porren gjort för folks idéer om sex.

Jag är inte sån att jag tycker bäst om att vara nykär och att den första tiden man är tillsammans är den bästa i ett förhållande, utan jag gillar när man kommer in i vardagslunket. När man kan prutta inför varandra och fnittra sig hysterisk över det. Eller när man kan gräla i flera timmar om ingenting och hela tiden veta att det kommer bli bra igen. Eller hela den interna referensvärld man bygger upp med den man älskar, där bara ett litet ord eller en blick kan få en att börja tokgarva, eller bli sjukt tänd på ett ögonblick. När man känner varande in och ut och upp och ned, åt alla kanter och håll, men man kan ändå inte sluta förundras över den personen man vaknar med varje morgon.
Det är den kärleken jag tycker bäst om.
En dag är den min igen."

<3

Ze good stuff

På lördag ska jag till Stockholm, mamma ska ta mig till en lakritsfestival. För mig med mitt passionerade förhållande till godis så är jag mycket förväntansfull, provsmakningar utan dess like! Därför blir jag nervös när jag ser folk som skriver om det på bloggar osv. Det kommer bli mycket folk, trångt, jag kommer få slå mig fram och bita kärringar i ansiktet för att få något. Näe fan! Här ska det tas med styltor (aka platåskor) så jag blir ännu längre än jag redan är, rädds mig! Ska var där tidigt, vägrar stå ute i kylan och snön (det snöar som fan här vet ni!) Detta skall bli spännande, förväntar mig blåmärken efteråt, annars var det inte värt det!


Jag dansar med en flicka, hon dansar mig galen.

Åhå, du är charmig du, vacker, fin, glad. Blir upprymd och har tankar och idéer, du är bäst.

Är det något jag är så är det schizofren.

:D:D:D:D Glad!

Behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll.

Glósóli

Idag snöade det massor, inte gilla. Om mindre än en vecka fyller jag år, då vill jag ha en strålande dag med sol och sval vind. Mamma pratade om min födelsedag helt frivilligt idag (jag tjatar om den så mycket så det är ingen idé att prata om det haha) Men nu vill jag nog inte fylla år, sett fram emot det mycket (det gör jag varje år) men nu skulle jag hellre vilja vrida tillbaka tiden eller ha en viss person där den dagen. Hade betydit mycket. Nåväl, lördag kommer bli skoj, mamma ska ta med mig på Lakritsfestivalen i Stockholm (!!!!iiiii!!!!<3) Sen blir det socialiteter med fröknar.
I'm doing good! :)



Picture


Massor av ego-bilder, trevligt! Och helgen blir snice!


Haha, lulz




Ehm bye!

Bompbomp I jump

Extas!

brutal

Råkade somna, mamma väckte mig ovanligt störigt och elakt för det var middag. Äckliga pannkakor. (Ja, är bitter idag) Mår illa och nu ska jag fortsätta sova, glo lite på "Dating in the dark" och "Desperate husewives"
Hör av mig senare.

Sigur Rós

Har blivit terroriserad av David som tycker jag ska lyssna på Sigur Rós (eller var det dom?) Anyways!
Musiken var sjukt vacker, speciellt från skivan Takk. Men den är ju så hemskt deppig, så fin att man blir ledsen liksom. Speciellt i mitt tillstånd, haha. Nåväl, fin var den!





No shit

Är förjävla kär... Tricky

Bleh

Höjden av frustration; Man vill ta ut sina sista pengar från kontot, minsta summan man kan ta ut är 100 kr och man har 91 kr...
Tur att mami fixar.

Nomonmon

Hungrig som fäen, äter lite gnoochi, eller något sådant.
Sova vore trevligt, är iallafall glad över att jag inte har något prov den här veckan, får chilla lugnt ändå.
Helgen kommer bli spännande och busig iallafall, tror jag om allt går enligt planerna, heh...
Ska dra ut nu, hejs!



Luls, fick gå ut istället eftersom vi inte hade idrottskläder, smidigt.
Rebecka, jag och Isabelles hand.

Dickheads

Blir arg, folk är så hänsynslösa, eller i detta fall killar. Har varit singel i typ två dagar, är skitledsen och gömmer det inte så jävla bra, ändå börjar "killkompisar" som inte hört av sig på skitlänge smsa eller skriva på msn nu när jag blivit singel. Ni äcklar mig så jävla mycket, fatta att jag är ledsen, inte vill ha med er och göra, kan jag inte ha få ha killkompisar som inte raggar?! Blir bara ännu mer ledsen, vill vara ifred, ensam. Fuck off!
Ska sova nu.

Mineur

Åkte till Stockholm och fikade på ett mystiskt café i en källare med Wilhelm, det var trevligt och jättemörkt, Mineur hette det eller något. Fick annat att tänka på i några timmar iallafall, nu ska jag snart sova och se om jag orkar mig upp imorgon.


Latte med ett löv i, förtjänade inget hjärta tydligen.

Wilhelm och en brud i bakgrunden.

Äventyr

Vaknade, låg kvar ett tag, inte gjort mycket. Har hinkat i mig kaffe, kan inte äta längre, levt på två mackor och lite godis sen igår. Ska snart fixa mig sen drar jag. Till Stockholm och sådant, med tåget. Det jobbiga är att åka förbi stationen jag alltid går av vid, skulle kunna göra det, men då finns det ingen där att hämta upp mig.
Surreal


Heh, sommar 09

Basin city

(Skrivit för många inlägg idag)
Ibland rycker folk upp mig. Imorgon ska jag träffa Kaiser Wilhelm, fika lite, han är bra, stöttande. Egentligen känns det för tidigt att umgås med folk, men lika bra att rycka upp sig och det var ju så längesen vi sågs sist. Så skumt, förhållandet tar slut och då börjar man socialisera sig med folk. Det mamma sa om att sånt kommer automatiskt när man är singel måste stämma, gånger tusen. Nåväl, ska kolla klart på Sin city på femman, sen ska jag försöka sova, försöka...

Yada

Såja, ändrat designen på bloggen lite, vettefan vart jag fick den orken ifrån för jag mår som en jävla idiot.
Bara grinar och snörvlar, halva familjen har redan fått komma upp och trösta mig. Klarar jag mig igenom det här så är jag en stark person. För nu känns det som att allt är förstört och att jag kommer att dö. Iofs kommer jag inte dö nu men, tanken på att aldrig få se den finaste pojken i världen igen är ganska... Jobbig.
Kommer hata mig själv sen för att jag skriver om det, mesmesmes. Kan inte hjälpa det, älskar honom.


ggggg

Mamma är fin, kom upp med tacos till mig och så. Vill inte ha men ska försöka äta så hon blir glad.

Wasser

Kan inte äta längre, hinkar mängder av vatten. Med tanke på hur mycket jag har grinat så har jag nog tappat 12 liter kroppsvätska. Ska försöka tänka på annat, glo på film eller så.
Luff jo.

Broken

Är singel, krossad, ensam etc.
Älskar Jonas mer än allt annat, inte bara för att vi fick två år tillsammans, utan för allt bra han gjort för mig. Han har lärt mig massor, gett mig massor, både känslomässigt och fysiskt. Älskar honom för att han alltid har brytt sig. Kommer alltid älska dig.

ggggggg

Ska fixa mig och dra till J, orkar inte fixa mig, ska nog ha en slarvig frisyr och min mysiga kofta, annat är ansträngande. Har ont i ryggen så han får massera, puss på det!

purrrrrr

Imorgon är det fredag, då får jag träffa älskling, ska lägga mig tidigt så morgondagen kommer fort, skoldagen går över snabbt så jag kan åka iväg och träffa honom. Orkar inte skriva mycket vettigare än så, förutom att jag har två prov imorgon = slappdag.

Ska komma med intressanta inlägg snart igen, någon gång... Kanske.
Hejs!



Tss, haha.

ggggg

Hej! Hej då!

Ohai?

Jag tror att jag kan klara mig rätt bra faktiskt. Trots att jag varit ensam och i princip socialt isolerad hela livet så... Det löser sig! Trots att man inte har några super-nära-bästisvänner att hänga med hela tiden efter skolan så kan man alltid skaffa sig några. Är glad över att jag har fina klasskamrater som vill umgås med mig frivilligt. Fast alla verkar ha massor av vänner dom är tajta med, jag har inte riktigt såna. Eller, jag kan inte höra av mig. Har sjukt svårt att ta initiativ till att träffa folk, vet inte varför. Men så fick jag ju veta att jag har en del social fobi också så, det kanske har att göra med det.
För jag kan ju umgås med folk, på stan, hemma hos andra osv (även om det i vissa situationer känns jobbigt och besvärligt, är inte van) Men jag vill inte ta hem folk eller att dom kommer mig för nära, vet inte varför, är nervös för att folk ska ha det tråkigt, att det jag gör inte ska duga osv. Jag är ingen sån "Kom, vi drar till mig" Jag får ångest och panik när jag tänker så, och jag vet inte varför. För jag bor inte i ett problemhem med en alkoholiserad mamma och låtsaspappa som slår mig, jag har inget att oroa mig för egentligen, men mitt rum är min trygga plats där jag vet att jag kan vara själv utan att tänka på hur andra tycker och tänker, om jag gör fel eller agerar konstigt. Jag är en som kan gilla människors närhet och att prata, träffas i skolan. Men sen blir det väldigt verkligt. Jag skulle bara vilja ha ett normalt tonårsliv där man umgås med vänner 24/7, men jag funkar inte så. Jag önskar att jag hade en bästa vän som kännt mig sen vi var små, lika som fan och delar allt, hade en bästis när jag var liten, men hon flyttade. Vi är ganska olika idag. Jag undrar om någon annan har samma som jag, inte många vänner i bagaget men vill skaffa nya och bli bättre på kontakt. Problemet är bara att jag inte vill ta tag i det när det kommer till kritan, är skrajsen och vill inte behöva kämpa för något som ska vara naturligt, som alla har.

Big lol på min långa, jobbiga text, är inte mycket för att öppna mig sådär. Men efter mitt lilla psykmöte så känns det som att vissa saker faller på plats. Tack för mig!

Mjaou

Ey! F'låt för min borta-het. Men igår var jag på psyk och sen hos pojkvännen. Och näe, är inte psykstörd, inte därför jag går dit. Skulle kolla upp mina tics och så trodde dom jag hade aspergers så jag har gjort massor av tester, fick resultatet igår. Diagnosen blev Kronologiska motoriska tics. Sen hade jag en del tecken på ADHD men för lite för att kalla det det, koncentrationssvårigheter och en bit social fobi, bär tydligen på mycket ångest oro och ilska. Great! Men jag var även smart, eller, över medelvärdet. Så det var väll okej ändå, sen myste jag med älsklingen min, han är så fin och jag är jätteglad över att han är hemma igen :)

Annars så kollade jag min mail, hade fått ett från något hudgrejiomojs, tydligen hade jag vunnit en tävling jag inte minns att jag varit med i. Ringde mamma och hon hade svarat på frågor och skickat i mitt namn. Så nu har jag vunnit hela hudvårdsserien från "Demons and Angels" och biobiljetter. Hudkrämerna och det är riktigt fina och specialliserade för ung hy så det ska bli spännande, random att jag kollade in dom typ igår haha...


Snice, har redan läppglanset dock, det luktar myyys.

Pantzzzz

Scheise, mina svarta, baggy brallor är för små. Eller mja dom sitter rätt tight i höfterna. Iofs köpte jag dom hösten 2007, klart man växer lite då, men ändå surt. Fast dom hade blivit lite urtvättade och slitna, bleh på Tripp... Får skaffa mig nya, har inte lust till det men... Nåväl.

Vill ha UFO-byxor, dom är snygga iallafall



Och älskling kommer hem idag, mwiho!

WJKHJKNBWJ

Shit pommes, är ett enda stort känslokaos, orka mig :D Vill få så mycket sagt, gjort, känt, på så kort tid att jag går i bitar och får tics-attacker. Hade varit bra om grabben varit här, blir lugn av hans kramar. Greeeeat!

Anyways, ska börja mitt (relativt) nyttiga liv, igen efter 10:e gången utan att bli smalare. Så, go me! Här ska det bli ändring. Bye!

Explaining with cats

Såhär känner jag nu:



Och lite



Und



Not good.

Füüd

Nu blir det mat, hemmagjord pizza med cola och godis efteråt, noonmnomnonmom! Jag dör...

Citey

Shoppade idag. Eller skulle först till den nya godisaffären i stan med familjen. Det var snorbilligt och trevligt, han i kassan såg ut som Saddam Hussein, hahah. Sen kollade jag och mamma på djur, vi ska skaffa hund igen, kanske inte nu men någon gång. Sen fick jag hårspray och försvarets läppsalva, bästa för läpparna! Sen gick vi in på Vero moda och jag köpte en kofta, vet inte varför eftersom det börjar bli vår och när jag går till skolan är det ansträngande och asvarmt. Men den kan vara bra att ha, någon gång...


Klickable

Det var det, nu ska det lagas hemmagjord pizza, sen får jag mitt fina godis, vill ha det nu! åhåh :(
Hejs!

Blaha-

Orkar inte vara kär, det tar tid och är jobbigt. Speciellt när han är borta och inte kan krama en 24/7, fuck this shit. Duh.

Tidsfördriv

You know...
att jag vill ha
- Något gott att mumsa på
att min senaste kyss - Var sorglig, hej då-puss från älskling
att jag inte gillar - Dig
att min bästa vän är - Har ingen bästis
att min första riktiga kyss - Minns jag inte... Eller jo! Den var trevlig och så.
att jag avskyr när folk snackar - Om politik, blir aldrig bra
att kärlek är - Jättefint, men samtidigt skitjobbigt
att jag gillar att - Pilla navelludd
att jag alltid kommer att - Vara en tuff brud i lyxförpackning
att jag är förälskad i - Jonas
att sist jag grät var -  Idag, jävla emo
att min mobiltelefon är - Pumpamobilen!
att när jag vaknar på morgonen - Är jag trött
att innan jag går och lägger mig - Tittar jag på TV
att idag har jag - Kollat på 16 and pregnant, avsnitten visas äntligen på mtv.com!
att jag just nu tänker på - Min älskling.
att i kväll ska jag - Sova
att i morgon kommer jag att - Sova ännu mer, kanske fundera på SO-läxan. Undrar om jag har andra läxor att göra... Minns inte
att jag hoppas - att jag inte har läxor jag glömt att göra under lovet, inte haft några alls...

Spiderpug!



HAHAH åh, kom på att jag vill ha hund igen, speciellt en mops, Små ihoptryckta ansikten, hur kan man inte älska dom. Speciellt efter den här videon jag terrat halva klassen med redan...

Spiderpuuug!

 



En till fuling haha, fast det roligaste i den videon är bruden som springer...


Maaat

Bläh, är hungrig.
Har ätit middag redan, men är frotfarande hungrig, det skär typ av hunger. Är det jämt, vill bara ha mer hela tiden. Detta kommer sluta med att jag är ett fläskberg! Och nej, jag är inte gravid. Så irriterande att en tjej inte kan ha ont i magen, vara sur eller något utan att det ska vara mens, pms eller graviditet. Feck off!
Bye!

Un film

Tittar på film, Amelie de Montmartre. Den är fin. Ibland skulle jag vilja bo i Paris, eller mitt i Stockholm, bara att stiga ut några meter och möta massor av folk och intryck. Då behöver man inte ens bestämma att träffa någon, man får känslan av att man varit med folk hela dagen.
I storstäder vågar folk prata, här säger ingen något, känns det som. Kanske ska man sätta sig på tåget och åka långt bara för att någon ska säga något kul till en. Jag kan inte börja prata nämligen.
Nu ska jag kolla vidare.

Oh snap!

Morsning allihopa!
Dricker en ny juice mamma köpte igår, en lustig blandning av, äpple, apelsin, mango, kiwi, passionfrukt, banan och något mer. Hade inte det var koncentrat så hade det nog varit ganska nyttigt...

Har inte så mycket att göra idag, saknar älskling. Det är ganska konstigt för man saknar ju inte varandra så fort man inte är med den, men när den åker utomlands så man knappt kan nå personen. Då saknar man!

Så, har inga planer för idag, kanske ska cykla lite, bra med motion och känner för det. Det är kul ibland. Motioncykel då, min utomhus-cykel blev ju stulen (I curse you and your family, mothafukaah!)

Näe, inte mer att tilläga, förutom att jag hittat en mysig goth-serie från 90-talet, okej som tidsfördriv, man måste backa bakåt för att fortsätta läsa historien, tror jag.

http://www.writheandshine.com/


Läs och ha det trevligt, jag vågar mig inte ut efter bi-attacken...
Hej då!


Juice! Och nyvaken tjej.

Il pleut

Tittar på franska program för att underhålla språket lite.
Tycker det är lite charmigt att ordet för att gråta är snarlikt ordet regna.

Ohai!

Hemma nu!
Sovt hos pojkvännen, lämnade honom vid Arlanda express. Sen skulle jag leta efter svarta gummisnoddar på Häst och hund, men dom hade inga svarta, blev arg, hade tre blåsor under fötterna och var hungrig. Hon i kassan verkade helt borta så orkade inte fråga när dom får in nya.

När jag väl kom hem efter ett tag, så tänkte jag. "Känner mig lite uttråkad, ringa grabben, ja!" Sen kom jag på att han var på flyget till Hamsterdam... Fick nyss ett sms om att han var framme. Saknar honom redan, hoppas han äter mycket hagelslagen (något sånt betyder strössel på holländska, dom gillar sitt chokladströssel där)

Kom dock på att jag missade Desperate housewives igår..... punkt punkt... Hittar inte avsnittet någonstans, can't take this!
Orkar inte skriva mer, har krämpor efter ryggsäcken jag bar i högklackat... Bye!

Surprise

Vaknade av det konstigaste samtalet någonsin idag, det ringde klockan tio och det var min kille?! Han brukar ofta sova till typ fyra så jag var förvånad eftersom jag inte vaknat själv ens. Lät glad gjorde han, hittat bilnycklarna, tjoho! Åkte till honom och har det bra, nu tar han en eftermiddagslur då han vaknade tre inatt, hujedamej. Jag är lite hungrig... Hej!

Love in a box

Är glad! Får träffa min pojke imorgon :)


Retard <3

Shopping

Nämen tjenare!
Idag shoppade jag, hittade mina efterlängtade strumpbyxor och det fanns hur många som helst kvar, heh.. Fast i Södertälje då, här har ju ingen bra smak så. (Lät sjukt drygt men det är ju nästan så)
Sen blev det skor, smink och tröjor, ni får glo på bilderna! :)


Shoes!


Åh, gillar't! Ska dock vara sjukt försiktig med dom, det är bara 20 den, tunna alltså,
men dom får mina ben att se lååånga ut ^-^


Två långärmade tröjor, en svart (of corpse) och en lavendellila,
färgen stämmer inte så bra överens på bilden.


Favoritmascaran och ett nytt rouge, aldrig testat det förut, var bara sugen på ett annat än mitt skrikrosa...

Det var det! :)

Lyrics



I am a dreamer and when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be

I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bear my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.

You have been the one.
You have been the one for me.
I'm so, I'm so, I'm so hollow.

Pics

Bilder från Djurgården idag.



Mås!


Det fanns fina grejer i växthuset


Speciellt i taket!


Älskar den här bilden, för att låta självgod, tänker på sommaren.


Sen blev det fika, kakan var himmelsk, det vita på toppen är vit choklad, nomonmonm!

Snart är det dags för chips, goa bearnaisechips! Kisses!
Edit: Chipsen var asäckliga, dom var godare under utställningen med klassen.

Sthlm

Var i Stockholm idag, det var varmt och fint. Såg massor av mysiga ställen och glada par gå tillsammans, fast lustigt att när jag bara såg en enkel, fin gångväg så ville jag helst gå där med dig.
Tänker på dig massor!


Nooo

GAAAH får panik! Hittat ett par strumpbyxor jag är skitkär i! Har ett par med samma mönster fast det är stay ups, to porno for school. Men dessa strumpbyxor är perfa! Dock till min fasa såg jag att en modeblogg skrivit om dom och hur fina dom var, skit! Dom kommer försvinna fort som fan och jag vill ha dom för mig själv, dumma fjortisar :(
Balugha! Ska springa ner och köpa dom när affärerna öppnar, och ett par skor... See yah!



<333 Älskar er, mina barn, eller ja, det är ju två ben, plural!

Pâques

Ibland finns det saker jag grämmer mig över, som idag. När jag kommer hem så ska jag leta efter mitt påskägg, när jag ser bilder på andras, fulla med sura nappar, choklad, ja, lösviktsgodis. Så inser jag att, min mor (som prompt tror att svenskar gör så) säkert har stoppat ner "härligt" påskgodis, skum, dragé, sånt som jag inte ens tycker är särskilt gott. Varför ska man äta det som inte är särskilt gott bara för att det är format till harar? Ugh, dom borde satsa på godare påskgodis som inte är av skum. Fast trots detta så är min mamma söt som försöker! Håll i er, dennna resa will be conntinued!



Tvi tvi!                       Oui oui! <3

Nu ska jag väcka Jonas, är 11 grader ute, måste ut,schkööön!

måhå

SCOOORE!

meh

Ska väcka grabben nu, klockan är snart fem och jag börjar bli uttråkad...
Uhg

lOV

Tjänare! Har inte så mycket att skriva, är hos pojkvännen Torsdag-Lördag eftersom att bajskorven åker iväg på Tisdag, men skönt med loooov!

RSS 2.0