Kids



Dance!

füüd

Kan inte ens äta qourn längre. Känns bara som jag ska spy, blir äcklad av mat.

-

BLIR SÅ JÄVLA ARG, FAN GÅ OCH DÖÖÖÖ ELLER NÅGOT. GYAAAAH! IDIOT FUCK! TIHIIH HAR DU KUL ELLER? JA FÖRFAN JÄVLA DUMHUVUD!

Är inte på så bra humör idag.

Luff



You make me so haaaappsi! ^-^

In a hurry

Hallå mina minions!
Känner att suget för att skriva i denna internetdagbok dalar lite.
Men det går så när sommaren närmar sig, arbeten ska lämnas in och folk vill leka. Har inte heller så mycket intressant att skriva om, har jag någonsin det? Men ibland klickar jag in här och tänker "Oh, måste skriva något!" Men då blir det bara "Hej! Orkar inte skriva något idag, hej då!" Sjukt tråkigt, men det är nog bättre än en helt tom blogg. Antar jag.
Haft en bra helg dock, även om den inte helt är över. Mådde inte så superbra men det känns bättre nu. Ska sova strax, kanske glo lite på South Park först, (fast nu går Hot fuzz på TV). Sen blir det att värma min vetepåse och mysa! ^___^





HAHAH gosigos, Lotta, Åsa och jag ;(

-

"om något går fel vaktar jag fjalar åt dig i nangijala"
<3

Östermalm

Idag var jag och ett fåtal från skolan på rundvandring och krigsmuseet i Stockholm. Det var trevligt, om än tråkigt. Mjaaa roligare var det när vi fotade och posade, sen åt vi maaaat, det var nomnom i magen!

Såja, borde plugga arslet av mig, det ska jag göra med min huvudvärk. Bye!





<333

Bildbomb!












Gloomy Sunday

Dålig dag, grått ute, regnigt, saker att göra. Vill gömma mig under täcket i flera dygn så jag kan fundera ut saker. Känner mig lite ensam. Det är lite jobbigt att hatälska saker, sakna men samtidigt inte vilja träffa för man är arg eller ledsen. This sucks big time.



Inte vackraste bilden på bruden man glor på, men låten är rätt

åh!

Inte skrivit alltför mycket, har massor som sker. Men kan beskriva det med: TWIIHIHIHIMWIIHIHIIIII :D:D::D:D

Fredag

Hejhej! Idag har är det sjukt varmt ute som vanligt. Haft en mysig dag på stan och åt med brudarna, trots matte nationella som gick sådär. Ikväll ska jag och 1000 personer till åka till Kungsan och gå på Rix FM-festivalgrejen. Ingen av oss gillar musiken men det kan bli mysigt ändå. Annars har jag slängt ut hela garderoben för jag vet inte vad jag ska ha på mig, man vet aldrig vem man träffar. Påtal om det, kryllade av heta dudes utan tröja vid maren idag, dog. Åsa sa hej till en heeeet kille, jag kunde inte säga något som vanligt så jag gav ifrån mig ett svagt "grr" påvägen därifrån som jag hoppas dom inte hörde. Lotta tyckte jag var pinsam :)
Det värsta var att jag såg dom igen på hemvägen, heh, fick lite bråttom hahah... Nu ska jag klä på mig, küss!

Juicy

Idag var en helt okej dag trots 4½ timmars sömn. Efter skolan köpte jag ett puder (love!) och hårfärg, ska fläta i dreads nu!


Crazy bitch

FUCKFUCKFUCKKKK½!!! Är så jävla skitstressad! Måste skriva om Rysslands statsskick som jag fattar noll om, frågorna är ännu svårare att förstå. Sen ska jag skriva om skövlingen av regnskogen till imorgon, samtidigt som 1000 andra grejer händer i mitt liv samtidigt. Får ont i magen på riktigt av stress. Drygt att min hjärna låser sig när jag stressar och har koncentrationsproblem... Need a chill pill!

Försöker relaxa med lite musik från Ronja Rövardotter haha...


This is a title

Har städat idag, är sjukt duktig! Och imorgon är jag "ledig" måste göra en del uppgifter, men får vara hemma, sniiiice! Annars är allt varmt som fan och svettigt. Spelade kubb idag under idrotten, vart mer solande dock, man blev så slö av värmen, men det var mysigt med gräs under fötterna!

Dock känns det som att jag är i en liten svacka, kommer aldrig på något att blogga om och har typ ingen lust. Bleh! Men jag kan tipsa om att glo på South Park streaming om ni har tråkigt, det gör jag nu! Och chattar...

Hungrig! Hej då! :)



Klad hest!

17 Mai

Idag är det den 17 maj, yay! (Jag är halvnorsk så jag får fira ^___^)
Nåja trött som fan, hej!


Welle

Dancing!


DS



Fint som snus,
kvinnor är så bra ibland,
i den stunden ville jag skriva "Jag älskar dig"
Fråga mig inte varför, du gjorde mig bara så glad.

Läses underifrån och upp.

laklkla

Ohai! Sorry för att jag inte skrivit, haft grejer för mig.
Nu ska jag dra, hej!



Gone

Nu raderar jag skiten. Text med mina innersta tankar dom senaste dagarna. För nu mår jag bra, över en natt mådde jag bättre. Och nu ska jag glömma folk som inte har i mitt liv att göra, nu ska jag söka nytt. Må bättre än jag någonsin gjorde med dig.


Poff gone! :) Lättnad

Fun

HAhahaha varför lät det så kul?! Är trött och flummig men hahaha, trög
Han vill bjuda ut en tjej och behöver tips på något mysigt.




Hero of war

Soft


Youtuben

Åh ibland blir jag glad för så små saker. Som att jag nu kunnat länka till en video på facebook för första gången sen 2009. Förr har jag alltid klickat på Youtube knappen, men alltid slängts bakåt i sidan, jätteskumt. Nu klickade jag bara på "Länk" eller något, och det ser helt normalt ut. Yay!
Annars är allt strååålande med mig. Letar efter fina människor att vara med. Finns det någon handsome grabb där ute som vill skeda med mig? Är mycket vänlig, kramgo' och... Ja! Du kan få en tjuga, haha...
Nu ska jag äta kladdkaka som mami bakat. Bai!



Oldie

Angelspit

I want you to fuck off
As hard as you can


Pieces

This place is so empty,
My thoughts are so tempting,
I don’t know how it got so bad.
Sometimes it’s so crazy,
that nothing can save me,
But it’s the only thing that I have.

If you believe it's in my soul,
I’d say all the words that I know,
Just to see if it would show,
That I'm trying to let you know,
That I'm better off on my own.

Wokning

Idag sov jag alldeles för länge, ska bli spännande att vakna imorgon, bleh. Annars har jag varit ute med föräldrarna och sådant spännande. Nu är det Teen mom-maraton på MTV så det glor jag på. Imorgon är det skola, som för alla andra, men det ska bli slapp som fan, är ju kristi flygare, och är kanske ledig på onsdagen med, om allt går enligt planerna hööhöh. Surt att Lotta åker bort, annars hade det varit party hos henne :(
Och så glömde jag skriva, för någon vecka sen fick jag hem min vinst, hudprodukterna. Har ju inte använt dom så länge, men jag är lite besviken, tycks få sämre hy än innan med dom. Kan ju bero på the female week, men ändå, Neutrogena är bäst <3 Ska skriva mer om det sen när jag fått resultat.
Nåväl, hoppas alla har det fint!


Orkar inte ta bilder med kameran nuförtiden...

Klickable

Happy

Hallå mina små duvor!

Var i storstaden idag, fast det var inte så kul för det regnade massor och var kallt. Sen hade dom inte färgen på skorna jag ville ha heller. Men fick med mig små gummisnoddar. Soon it's dreads! När jag orkar

Hoppas på en mysig kväll nu, och kanske lite potatiskroketter till middag med qourn, nomnomnom!
Jag gillar mitt liv faktiskt, har fint folk i fickan :) Älskar er! (hahah ja, blev hippie nu)
Baiii!



Klickable

Sicko

Ibland gör jag smarta val, jävla människor det finns därute. Fast nu gick jag miste om saker men, aja, hellre det.
Nu ska jag sova med min vetekudde, küss!

Smiths

I don't have much in my life, but take it, it's yours

Som Yes.



Såhär dryg ser jag ut nu. Skriver om Rysslands statsskick. Det är komplicerat, drygt och fattar ingenting. Nåväl, hej bai!


Funneh

Var på stan idag med folk. Hm, orkar inte skriva mer är så sjukt trött. Men ni får en film! :)


-

if my heart was a house you'd be home

Moby <3


Lordy don't leave me
All by myself


Hej då

Inte på bra humör idag, aaargh!

Fooood

Trött, sova, Nationella prov imorgon. Måste tvätta håret imorgon också, fyfaaaaan vill sova. Är hungrig också, natti!


Skulle suttit så jävla fint nu...

Jacket

Vill ha en kort, svart jacka av någon anledning. Trots att det börjar bli varmare och man inte behöver någon. Men bra substitut mot den varmare, längre jackan, kanske?
Vill verkligen ha en från Lindex men sen såg jag denna på H&M för hälften av priset som ser i princip likadan ut. Ekonimi-Isabelle tar över!
Den är svartare IRL dock, nu blir det svåra att hitta den i affären, hemsidan och affärerna stämmer aldrig överrens inom sortimentet.

Nu vart jag sjukt sugen på potatissallad, ångrar att jag tackade nej när jag blev erbjuden det i helgen :(

Najs

Är nöjd och belåten, shoppade och sådant. Mindre kul var att bli uppraggad av en rullande boll (om man kan räkna det till raggande, flörtande då) Not nice. Nåväl, blev en grå t-shirt som var riktigt fin i modellen och ett grå/blå nagellack, rätt fejnt. Lägger väll upp bild någon gång.
Annars var det varmt och trevligt ute, gick runt i skjorta och låtsades att jag var i Paris. Med soundtracket från filmen "Amelie de montmartre" i öronen och så skummade jag igenom lite franska texter på akademi bokhandeln. Fast det vart rätt lame när jag gick in i mataffären bredvid som är lite mer exklusiv som dom i Frankrike och lallade runt. Hahah uttråkad? Küss!

cheveux

Vaknade för tidigt, kan inte somna om, baiz... Ska ha en SPA stund för mitt hår idag. Vill att det ska bli långt som fan (aldrig haft långt hår, inte ens när man var liten och lekte prinsessa):
Ska köpa sånt där B-vitamingrejs eller vad det är, toppa oftare och köra inpackning. Även börja med toning...... Jobbigt, får färga om oftare då men, för långt hår kan jag göra det. Vill inte fuska med löshår av någon anledning :] Kommer bli säxiiii, kanske. Hatar mitt hår som det är nu så.



Håret <3 Och kroppen med.

Drink

Är i stort behov av Cola, eller Dr Pepper, need it now! ':(

ORLY?!

Skitdag, eller mja, lite. Är en failtjej med otur. Blir skjutsad till tåget som är en halvtimme försenat så jag får vänta. Får ta ersättningsbuss, min älskade, billiga godisaffär stängde fem och när jag precis hunnit fram så går grinden ner, heeeeh. KUL! Fick köpa dyrt blä godis från ICA. Det enda braiga var att jag såg en sjukt snygg kille på bussen som jag satt bredvid, höhöhööh...
Nu är jag hungrig, need dinner. Men kollar på "Ciao Bella" på femman, får vänta tills reklam... Den verkar funneh.
MMMMBYE!

RSS 2.0