Ikväll

Toodeloo!
Idag köpte jag mig en jävla dagbok, den är superfin, dock dyr, så hoppas den ger mig fina stunder. Redan skrivit fyra sidor i den idag, har mycket tankar helt enkelt.
Jag gillar att det blir kyligare för var dag som går, hösten är fin, vintern också, svartklädda vet vad jag pratar om, haha. För varmt i solen för oss. Fast nu kom jag på att det var detta småprat jag skulle skriva i dagboken istället, för det är såååå tråkigt att läsa... Men!
Borde sova nu, ska upp skititidigt imorgon, ska vara på stationen 07.40......punktpunktpunkt
Till el Stockholmo klockan 9 för en rundvandring. Kan bli mysigt! Har ju brudarna med mig, rawr.
Nu knyter vi säcken här, god natt!


Nattväsen

Bästa låten idag. Vår låt! Har jag bestämt.


Planer

Imorgon slår jag på stort. Efter min sjukt långa dag (15.30) så ska jag köpa mig en dagbok!
En superfin, lite gammeldags, gärna med glitter och sånt girly på. Och en fin penna, önskar jag hade en fjäderpenna dock. Pennan ska också vara extravagant. Och med dom verktygen ska jag skriva saker jag inte ska skriva i bloggen. Varför? Dels för att en del saker är bra att hålla för sig själv. Och i den kan jag typ skriva "idag var pastan god, undrar vad hemligheten är, ska lista ut det medans jag pillar navelludd!" utan att eran carebox dör av överbelastning.

Dock är hela min blogg lite utav en... CAREFISH! Men nåväl! Njut!
Haido

...

God natt


Sanningens ord!

Hatar mina vänner, fyfan vilka männiksor, finns inget värre än Åsa, kolla bara på henne.....l.lö,.,oluy tguy t punkt Okej, Jenifer då, shit vilken mackapär, irriterande och nu garvar hion sådär jobbigt, dfyyyyfan, Lotta, vilken balle. Hon bara tjatar, tjatjrtjtjijrkjser oint i magen! :( Och Isabelle! tvåan då, int ejag, för jag är bäst. Jag menar Kihlen, vilken jävla man, ja, hon är en transa. Sitter där och tror att hon är något, men jag säger NEJH! HEJ!



OBS, oseriös, lite...
TJO!

You don't know me

Det är något fel på mig. Ingen hänsyn till någon, gör allt som jag känner för som kommer i min väg. Om alla inblandade visste hur sjuk jag är. Då skulle dom försvinna snabbt, snabbt som fan.


Come here






Toodeloo!

Hemma nu!
Var tvungen att hämta min mp3 som jag glömde hos min kompis igår. Han hade inte sålt den, yay!
Sen gick jag till stan, köpte en tröja, ögonskugga, ringar und hårfärg. Kommer nog bilder senare, speciellt på rådjurs-ringen :D It's pretty.
Nu måste jag balsamera mina extensions och färga håret. Ciao!




Tricky

Miss you, need you, luff you, babe...

Ah, feck it!

Les egos

Skulle ta en porträttbild av mig själv till kulturtidningen, tricky...





Klickable

Den första bilden ska jag nog skicka in. Försökte se snäll och glad ut, fail.

Longish





Long hair! Klickable

Update



Inklippt och stajlat (försvenskat)

Hairstuff

Idag har jag haft fullt upp! Vilket är lite konstigt med tanke på att jag bara hade en lektion och därmed slutade runt tiosnåret. Drog ner till stan med pinglorna, fick reda på att jag fått min lön (5000, wiho!) shoppade foundation och... Inte så mycket mer, lunchade. Väl hemma skulle föräldrarna åka till Stockholm, hängde på och köpte löshår.

Har spanat in det ordentligt, och måste säga att jag är nöjd redan, trots att jag inte testat dom än (har inpackning i håret och är dreadslös) först var det sjukt billigt, 450 kr för 45 cm långt. Funderade dock på att köpa två paket, men det blev ett. Tänkte att det säkert bara var en futtig meter hår. Men nej fan, det var två hela meter! Sjukt mycket alltså för det priset, äkta hår och allt. Och kvalitén verkar rätt bra, håret är riktigt mjukt och glansigt. (Man har ju hört lite sisådär om Taj Mahal då) Sen köpte jag clips också, syr på dom nu. Hoppas på att bli vacker! Nu ska jag skölja ur inpackningen, kanske blir det bilder på håret senare :)

I'm bored!


Du gör såhär: Ta listan som du tycker är allra bäst, Den måste ha över 24 låtar och tryck på "shuffle" alltså slumpa, sen trycker du på next och skriver in låtnamnen!

Hur mår du idag?
- Down, down, down

Kommer du komma långt i livet?
- No-one is there

Hur är skolan för dig?
- Evil Science

Vilken är ditt livs themesong?
- Nu kan du få mig så lätt

Vilken är din livshistoria?
- Fuck you bitch (haha eh)

Hur ser din framtid ut?
- Death

Hur blir din morgondag?
- Juicy

Vad är det bästa med dina vänner?
- Eternity and a day

Vilken sång beskriver dig bäst?
- You don't know me

Hur ser ditt liv ut just nu?
- Judgement day

Vilken låt kommer spelas på din begravning?
- The Equalizer

Hur var du som barn?
- Pass this on

Hur ser världen på dig?
- Israel

Vad tycker dina vänner om dig?
- Faith

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
- Shallow then halo

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
- Society (hah, coincidence)


Hur blir du igenkänd av folk?
- Das model (lol)

Vilken är din livsfilosofi?
- Pour some sugar on me

Vad tycker dina föräldrar om dig?
- 100%

Tycker andra att du är attraktiv?
- Glósóli (hihi, betyder typ glödande sol/själ på isländska)


Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
- Your call

niuhuih

Håltimme i skolaaan!

Haido!

Klad hest!

Ska bli med hundvalp!
Kanske, eller ja, vi vill ha den, vi ska diskutera med farbrors fru först, eftersom vi tackade nej först och nu ångrade oss. MYS! Mackie ska den heta! HAPPY!



<333 Dock är bilden någon vecka gammal, han är större redan!

Dream about me


Le Moulin

Hellu everybody!

Jag tänkte precis skriva "idag har jag.. blabla" Sen insåg jag, fan vad tråkigt! Sen insåg jag även, att jag vill gärna skriva ner vad jag gjort någonstans, så jag minns sen, tänkte nämligen spara bloggen och läsa senare vid ålderns höst. Låter mysigt.

Så! Dagen har varit sådär, hade en riktig fuldag, trots den planerade outfiten. Var även förkyld, det drog ner mig, är fortfarande förkyld. Det var dock roligt att ha en första lektion i ett helt nytt ämne; ljudteknik! Ska bli skitintressant! Ska få spela instrument (som jag är sisådär på) och leka med Cubase. Så om det skiter sig med fotokarriären så får jag mixa eurotechno eller något, till Scooter. Om han inte är död än.

Sen drog jag till stan med vännerna, trots min trötthet och förkylning. Åsa tog två små hål i ena örat. Mycket sött tyckte jag! Sen drog vi runt lite random. Sen kom jag hem och fick ett förtjusande mail! Hade skickat in min lilla "artikel" om Pretzeltown till fotografen som bad om det. Han hade skickat det vidare till någon dam, antar att hon håller i texterna till tidningen. Hon mailade han och han vidarebefodrade det till mig. Hon tyckte min text var utomordentlig, verkade lite förvånad över att jag skrivit den. Hon erbjöd mig även en praoplats om jag kände för det. Hur bra? Jag som har växt upp med utländska föräldrar, inte kan uttala kakao eller skilja på dem och de... Jösses! Det gjorde min dag! Skrift är nämligen inte min starka sida, uttrycker mig bättre med bild, därför jag går i fotolinjen. Men jag är nöjd! Känner hur möjligheternas dörrar öppnas!

Nu regnar det, älskar regn, adjö!


Bestefar


Seriöst, mina grannar.... DÖDÖÖDÖDÖDÖ! Hatar dom idioterna som bara skriker 24/7, dom bor inte ens där! Dom hälsar på sina föräldrar, varje dag, hela tiden. Med sina skrikiga ungar. Hoppas dom åker ner i ett hål och försvinner. Kan inte ha fönstret öppet för dom skriker, stänger jag det kokas jag levande i mitt rum. Måste spela musik skithögt för att det ska vara tyst från dom ett tag, men syrran vill ju inte höra min musik genom väggen heller. Kan ju inte heller säga "Kan ni sluta vara... jobbiga?" Innan 22.00 får dom ju låta hur mycket dom vill, antar jag. This sucks!
Nåväl, som sagt, DÖ!


Faith

Första skoldagen, tomt eko.
Vill ligga i en sackosäck på en äng och vara, med en viss person dock. Men orkar inte dra in folk i saker längre, inte när det kommer till kärlek. Ensam funkar väll ett tag, det måste det göra. Har fina vänner som rycker upp mig när jag är som mest patetisk, älskar dom! <3

Försöker just nu hålla mig ifrån att ringa en jävel, vill inte, men ändå jo, mesigt mesigt! Grejen är att jag inte har något att säga den, bara vill lyssna. Weird?!

Det var varmt idag, jobbigt, ansträngande, glansigt. Tycker inte om det.


Sick

Småsjuk? Jag!? Mhm! Ska vila lite, kan meddelade att jag var i Skärholmen idag dock. Shoppade skinnjacka och en form av tröja/klänning. Mamma säger att jag inte får böja mig ner när jag har den på, för då visar jag hela månen... (Älskar utländska föräldrar som säger fel) Ska snyta mig, ciao!

Not love

Jag behöver en pojkvän, eller något att krama. Är ingen singel-människa.
Och han svarar aldrig på telefon, ska jag ta det som le diss eller bara upptagen. Baiz, ska ligga i sängen och sura.


ARGH!

Gick ner till stan idag, men det var stängt?! Trodde det stängde fyra på söndagar, men näe...
Ska gå ner imorgon igen för ett nytt försök, bleh. Imorgon måste jag ju tvätta dreads, åh dagens i-landsproblem.
Ska laga mat nu, bai!




Between Times




Star



Har två extra piercingar i öronen nu, tagna själv och denna gång ska dom inte faila!
Natti!

Babblar

Skriver små korta notiser, svårt att läsa dom korta ord jag skrev på mitt lilla block. Går framåt.

Jag insåg att nu fan ska jag skaffa löshår, inte bara för längd, mer för tjockheten, mitt hår är platt och fult. Det jag stör mig mest på är att jag tonade håret för typ en två veckor sen, det är redan brunt, och då tvättar jag det inte ofta för jag har dreads just nu, har tvättat det typ 3 gånger... This sucks. Nåväl, väntar på lönen och hoppas det blir mycket så jag har råd att köpa jacka, väska, hår und... Massa annat onödigt skit haha!
Ouh, fick mail från mama, om fotomässan, intressant!

Ska glo på bilder, haj!


Pretzel

Idag är jag trött. Och lite ensam, saknar en karl. Försöker pigga upp mig med film, får se om det funkar.
Dock måste jag skriva ett "reportage" eller vad man ska kalla det, det jag skrev om igår. Jag är verkligen ingen ordets kvinna, jag komminucerar bättre med bild. Problemet är att jag knappt fick några bra bilder igår. Sen kan det vara svårt att avgöra vilka som duger, vilken stil man är ute efter på dom and so on. När jag väl hade lärt mig hur inställningarna skulle vara för att få dom bästa bilderna så var det redan sista bandet som spelade, och då var jag inte nära...

Ni får ett smakprov, helt oredigerade pics!





Johnossi


Johnatan Johansson

Sådärja, nu ska jag ut någonstans!
Fast... Fan, alla bilder haha.

Lion King



Förfan!

Going up

Idag blir en fet dag!
Ska på Pretzeltown med mina käresta, det är alltid mysigt. Fast jag fick också ett mail från en fotograf jag känner, han ville att jag skulle fota lite och skriva egna reflektioner angående festivalen. Woha! Klart man slår till! Det kommer antagligen synas i nättidningen Kulturdelen.nu sen när den har premiär. Om nu inte allt jag fotat och skrivit var så dåligt att dom är tvugna att stryka det, haha... Att det är första gången jag ger mig på konsertfoto är ju en sak det med...
Ska bli intressant att se hur det blir, en erfarenhet helt enkelt!

Nu ska jag fixa mig, cheerio!

Shoppopp

Idag shoppade jag lite, ett midjebälte som känns nödvändigt någon gång. Världens sötaste strumpbyxor, ett armband med änglavingar på, en ring och små örhängen. Very cute alltihop.
Kanske tar lite bilder på det, tog en dålig cambild på strumpbyxorna iaf.

Klickable <33333

Secret

Har insett att mina små utkast (när man skriver ett inlägg men inte publicerar det) försvinner sakta men säkert. Skrev ett för några veckor sedan, nu är det borta. Det är väll iofs lika bra, som ett tecken på att jag ska släppa dom tankarna. Fast man vill ju minnas lite också, det var ett ganska långt inlägg, perfekt och med en punchline... Haha, nåväl, bara jag skulle ändå läsa det, strunt samma.
Nu ska jag bannemig ut, ciao!


Eating

NOMNOMONO frukost! Lite fullkornsflingor med lättmjölk. Sånt är gott, und mättande. För några veckor sen hade jag värsta rytmen när det kom till träning, sprang och hade det kul. Sen kom andra saker upp, och Gotlandsresan på det, har sabbat min rutin och försöken till ze perfect body innan skolan. Nåväl, är kramgo ett tag till. Det gillar Åsa har jag hört. Hah... Nej men.

Ska fixa mig nu och dra till stan, om jag orkar. Efter det ska vi hälsa på valparna, ååååh!!! <333
Cheezdoodels toodels!

Sort Sol – Marble Station

Spotifylänk!

Chitchat

Hallå mina små kycklingar!
Kan meddela att jag definitivt, officiellt är riktigt singel nu. Vart lite strul men det ordnade sig. Så, känner du dig manad till att bli min bättre hälft, tveka inte att plinga på! DO IT NAOW!

Annars då, lustig dag med ett halv sorgligt slut, men sånt löser sig. Vart uppringd av exet och jag höll han matsällskap, rätt trevligt det med. Det var det lustiga då, det sorgliga orkar jag inte ta nu. Men vänner kan man aldrig få för mycket av om man säger så, och jag fick en väldigt fin vän, trots att jag hoppades på mer, dock gäller det ett annat ex, haha... Men jag deppar inte alltför mycket. Snart börjar skolan igen = nya möjligheteeeeer! SMSade lite med Vieru och nu känns allt finnemang!
En rolig sak, imorgon ska vi hälsa på farbrors hundvalpar igen, vi ska kanske köpa en eller två av dom, om vi gör det blir jag jätteglad! Trots att det är ett stort ansvar, men tänk, små valpaaaar!!! <3333
Ska nog glo lite på någon random serie på datorn eller sova, måste komma in i rytmen!


Gammal, onödig bild, men låt gå!


Underworld




FU

Jag hoppas du dör, ramlar ner i ett hål med rester av det hemskaste som finns och plågas för evigt. Jag vet allt, och det känns lite som ett svek. Men nåväl, det som inte dödar, härdar.

Och C, om du läser detta, det handlar inte om dig <3

Sova

Think

Ehm, ja... Det gick ju inte så jävla bra. Är en människa som kämpar för saker ordentligt, ibland funkar det inte. Nåväl, det löser sig.

Sova!

Bröl?

Hallå! Är hemma, är trött.
Ska äta frukost och sedan dra ut. Efteråt kanske det blir en längre historia om min vistelse på det tjusiga Gotland. Hade! <3


Rambling

Idag har hela dagen gått åt hårpyssel, därav no blogging. Färgat och flätat i dreads, bild kanske kommer!
Imorgon ska jag dra till coola grabben, sen vidare till Sonisphere-förfesten och efter det, åka till Globen och bli upphämtad av familj för att att åka till Gothland. Fullspäckat?! Känner mig lite stressad inför den sista biten, är viktigt att jag är där on time med tanke på båt och grejer. Men vill vara kvar så länge som möjligt... Nåväl! På Gotland blir det jobb och pengar är alltid bra. Då blir det kläder inför en av mina favoritårstider, hösten!

Ska sticka klart halsduken nu så jag kan börja på en ny, blir turkost och grått <3
Cheez!


Audrey <3

!!!!

Jag har tur! Allt var inte så jättebra för en stund sen. Men nu är allt löst och jag är miiiket klad!
På fredag blir det Kungsträdgården med Cherie och hans vänner. Gonna be awesome!
Vad mer... Inte så mycket mer! Ska sova tidigt! Hejs!

The egg

Untz untz



Och videon är sjukt fancy!

Luls



Har aldrig sett något bättre på internet...

Que?

Eh? Det är onsdag idag, måste ha trott att det var torsdag. Varför skulle jag annars fixa håret idag (man kan tvätta hår med dreads i typ en gång i veckan) när vi ska åka nånstans där man inte kan grovrengöra håret...? Borde ha väntat in i det sista, på fredag. Aja, en dag tidigare eller två, strunt samma. Måste sysselsätta mig med något.


Must haves!



När jag får min lön efter en veckas slit blir det mycket sånt här!
Baskläder och undisar!

Gillar att militärgrönt är på modet, en av mina favortifärger. Jag skiftar mycket i min stil, ena dagen, militärbyxor och kängor, andra dagen vill jag ha fina blusar med krås, som på bilden. Och nya underkläder ska jag ha! Så fina, älskar turkost! Allt är från Lindex.

Nu ska jag sussa till regnet, kisses!

Hair

Imorgon (idag) så ska jag färga håret och fläta i dreads, kommer bli så gött! Har inte haft dreads på två månader, saknar det som fasiken! Hoppas färgen och allt håller i sig till skolan börjar också, tjusighet är alltid bra.



Inspiration från Hairdrobe och Hairextensionforum

Peppen!

Photo







Ni gillar bilder på himlen och bin, right?!

Måste försöka sova nu, tidigt, annars kommer mamma väcka mig tidigt! Ska nog laga scones till frukost, sen handla hårfärg och sätta igång med mitt hårpyssleri. Ska bli najs att bli snygg i håret igen efter två månader!

Nu ska jag krypa till kojs och tänka på sötnos. Cheerio!

Zuuuurrr

Igår var det en mysig heldag med C!
Var hos mig, chillade, lagade mat, sen åkte han iväg och fixade med någon dum båt. När han var här igen drog vi till Eklundsnäsbadet mitt i natten och hade det så mysigt så! Ich is very happi!

Ännu bättre blir det, FF i två dagar hos honom innan jag måste dra till Gothland! Fast innan det måste jag färga håret (inte gjort sen i juni, jösses, men bra att låta det vila) och fläta i dreads. Sen är jag fit for fight (jobba då)

Flummigt inlägg, toodels cheezdoodles!


Tagen av mig! hihihih

Sex and the city

"And then I realized, 20-something girls are just fabulous, until you see one, with the man who broke your heart."

Serier är så bra ibland!



RSS 2.0