Mes

Jag har ett helt okej självförtroende, bryr mig inte så mycket, för när man analyserar för mycket så hittar man dåliga saker. Jag brukar inte ta illa upp eller bry mig så mycket om saker, men på vissa punkter blir man osäker, iallafall jag. Då känner jag mig ganska onaturlig och mesig. Skulle behöva en självhjälpsbok även fast jag hatar sånt. I ain't a wimp. Ville skriva av mig bara.

Nu är jag bra och duktig igen, alla förtjänar kärlek och att bli älskade, även jag.
Fan, måste sluta glo på blödiga kärleks-filmer.


I'm on a horse



Meheheheh.

Dog

Jag vill ha hund igen!



Rufus <3

Duktig hest!

Inte kunnat blogga så flitigt idag, har haft fullt upp med att göra hemprovet, och det var inte så hemskt! Oftast struntar jag i saker som ska lämnas in, eller jag väntar i sista sekunden. Men det här bara flöt på trots att det ska vara ganska svårt, kanske bara är mina svar som är dåliga då. Men jag gillar när man får frågor istället för att hitta på egna ord (som med min jävla essay som är inlämnad, yay!) Så jag är duktig tjej! Ska bara kolla igenom och lägga till svåra ord, sen blir det Robot unicorn attack!

Imorgon är det även FN-rollspel så alla ska klä sig fint, spännande, speciellt med en Isabelle vinglandes på klackar, haha.
Puss!



Dagens händelse.

Ååååh, idag var en härlig dag! Trots att jag var skitdålig i skolan och knappt gjorde något och när jag försökte blev det skit. Men iallafall!
Var påväg till stan med David, Jen, Åsa och så gick Leo (från musik ettan) sällskap med oss. Går upp för backen mot Torekällberget, helt vanligt... Då är det en jävla snubbe som går bakom och försöker gå om oss, men han väljer en konstig väg, han försöker tränga sig förbi David och Leo som typ redan går längst ut på vägen. Och då ramlar killen  rakt ner i leran!!! :D::D:D:D:D:D Man måste vara där men alltså, verkligen flög fram, PLADASK! Leran skvätte! Och det enda David sa var "oj..." även fast det såg ut som han dog hahahaha, och när han reste sig upp skrek han "helvete!" hahahah jag och brudarna rusade iväg för att kunna skratta, alltså haha shit, stackars yngling! Men fan vad han flög och ramlade, ensam också hah... :''')

Sen när vi var framme för att glo på musikalen som var grejen med att gå till stan så var det en asful/söt bebis där inne. Han såg så sur ut! Typ såhär fast bebis och mindre tänder!


HAHHAHA dog... Började asgarva och peka, stackars pappa.

Americas next short model

I-landsklagande!
Nu jävlar! Glor på Americas next top model, nu är det reklam så jag passar på att skriva.
En sak jag stör mig på är det nya konceptet "Ingen får vara längre än 1,70" För det första så krävs det vissa kvaliter av en person för att kunna bli top model, det är i princip något man föds till, speciellt med längden. Dom korta är sååå sura för att dom har blivit "diskriminerade" för dom är för korta för att bli modeller, ehm... Är man för kort, ful, fet, så kanske man INTE KAN bli top model (model kanske men inte top) Grejen med det hela är ju att det ska vara lite svårt att uppnå, inte "the girls next door" det är inte intressant att se kvinnor man ser varje dag på bussen i tidningarna, där är det mer av en illusion, en sagovärld. Jag må låta hård och elak nu, men tyvärr, en del har otur och föds korta. Det som gör mig nästan surare är mobbingen av långa i programmet, tänk på dom som föds långa, vad ska dom göra? Jag är 1.73 och blev lite bitter, dom kunde ju ha haft ett koncept typ... Från 1.60 uppåt, så ALLA får vara med om det är så jävla viktigt. I slutändan så kommer vinnaren ändå inte få några jobb eftersom hon är, hör och häpna, för kort! Samma sak om man är för "tjock" eller ful. Orka allas politiskt korrekta hetsmoral, en del är inte födda för skiten, get over it!

Sponge



Mon coeur s'ouvre a ta voix

3/29-10

Idag har jag sjukt ont i nacken, det var rätt svårt att somna på håret, ont i hårbotten.

Måste plugga en del, på något sätt känns det inte sååå farligt, fixar det! Måste bara få i mig något, fast lillsyrran camar samtidigt som hon står i köket och fixar något (?) Ugh, då vill man ju inte dit, orkar inte tjaffsa. Och så hatar jag att fixa typ mackor när folk kollar på. Känner mig skyldig, som en liten tjyyyv!

Nåja, mitt medlidande går till min stackars pojkvän som har otur. Luff jo!

Hej dååå nu är jag hungrig.



TV

Nu ska jag susa och glo på Extrem överlevnad med Bear Grylls på Discovery channel. Puss!!!!



Gyaaah!

Hair

Idag var det en flätar-dag! Och inte nog med det, hade i lite färg också! Inte haft det på två år så det känns sjukt ovant och konstigt.

Babblade lite i videon ävne fast jag inte hörs, var inget viktigt så la inte till text, mmmmnjuuut!

HAHHAHHA ååååh, härlig första bild på videon också......... Skit.

(Verkar ta ett tag för videon att slå sig till ro, ha överseende)

---------

Inte nöjd.


Rooomaancee

Varför sjunger jag alltid dåligt när folk lyssnar, men bra när jag är ensam? Dagens gåta.



Disney


Bröl

Åh hallå!

Är hemma, ensam och jävlig. Lyssnar på super-tjej musik jag gillade som liten, behöver bli gladare.
Pillar istället med dreads och funderar på att fixa samhälls-pappret. Men, ärligt talat, ibland blir jag så nedrans ledsen, ibland vill jag ge upp.
Orka det och orka denna skithelg :)




Hokoloko

Hallå!

Idag har jag varit en duktig och produktiv tjej (heter det så)
Är nu hos min pojkvän och hans vän, är värsta lanet här, haha fyfan. Alla sitter vid varsin dator, fast dom gör mer coola avancerade saker än jag.

Nu var min pojkvän gullig, tihiihih! Så, hejs!


MÖÖH

Denna blippblogg är fan det sorgligaste man skådat. Bara massa korta inlägg som tyder "EHEJ ORKAR INTE SKRIVA ÄR SUR HÖRS!" Orka det... Men tyvärr har jag en sån dag idag med, haha wth?! Blir på så jävla dåligt humör ibland, orkar inte människor, vill flytta ut till min kille som bor ute i skogen och inte träffa en jävel, fan vad skönt det skulle vara! Är astrött men måstemåste plugga till historiaprovet, vill bara sova. Och så MÅSTE jag skriva klart essay innan månadg annars så måste jag offra (KAN DEN JÄVLA IDIOTEN SLUTA ÅKA FÖRBI MED SIN MOPPE/BIL/WHATEVER?!?!???!) min sovmorgon för att få "hjälp" av engelska-läraren. Hell no! Mejlade uppsattsen till mig själv så jag kan skriva på den hos min kille när jag blir uttråkad (han ska ju ha en datorvän där och dom ska leka) lagom praktiskt!

Av någon anledning går min dator skitsegt, eller tror det bara är internet, hoppas. Vill inte rensa datorn, även om det mesta är onödigt skit så kan jag inte släppa det, heh... Fan vad långt inlägg det blev. Nåväl, baaaj!



Chillmusik.

Ashbury

Idag är jag ledig! Har pluggat lite historia inför provet på fredag, not fuuuun. Ska kanske träffa pojken idag, eller det var tänkt så men imorse mådde han inte så bra så... Aja, till nästa gång ska jag ringa INNAN jag fixar håret, sminket och allt sådant i onödan. Får väll vänta på ifall han ringer.

Lyssnar på Ashbury Heights just nu, ganska svängigt, och snuskig text, haha.



Snygga jävla brudjävel, heh..

Ohai!

Eftersom jag är så dryg idag så kan ni få njuta av en väldigt gammal videosnutt jag spelade in lite random, inte tänkt att läggas upp dock, osminkad och go' i morgonrock. Meh.

Btw, YouTube beter sig konstigt som fan nu, dom bygger ju om, så ibland kan inte klippet visas... Buh


BALALALS

Ååååhej! Är på riktigt jävla skithumör idag, blir arg :)
Så orkar inte skriva så mycket idag, heh. Hejs!

Babyblue

Hellu! Var i Stockholm idag med mamma för undersökning. Pga mina tics och så, höjdpunkten var sen lite shopping!
Kanekalonhår (dreads!) och mamma köpte healing-stenar för 333 spänn, haha. Sen åt vi thai-mat, nomnomnom. Nu måste jag dreada, kan knappt hålla mig, ska bli marshmallowfärger! Fast inget rosa då...


Babyblå! <3
Eller mer turkos med.. äh!

Head

Ny header! Ville ha en mer enkel så jag rafsade ihop något. Blev lite för låg tycker jag men, jaja. Njut!

Things!

SNART är det ju min födesledag (okej om en månad ungefär) detta vet min bättre hälft om ganksa väl, han tycker jag tjatar mycket om det, woot?!

Anyways så är jag lite sugen på dessa håraccesoarer, fast min mamma är så seg så hon skulle inte fatta hur man beställer, haha. Men det skulle vara mys att få dom i present, billiga också!


Har ju redan ett par ben (är med på bilden i inlägget innan) allting är från Kreepsville 666 <3

Nu ska jag smälta lasagnen jag stoppat i mig, haha blev mätt!

Foooood!

Får lasagne till middag, WIHOOO!

ÄLSKAERLASAGNEMNOMONOMMO!!!

Med qounfärs of corpse, nom!

Whooore!

Färgar håååre!

Ganska pepp på't, kommer bli fint. Lägger säkert upp bild sen, fast inte världens grej, har ju haft svart i typ två år innan... Löls!

Edit:

Bild på håret, osminkad och härlig!



Hair

Tjänare!

Glor på TV, visas "Fyra veckor i Juni" och trots att alla verkar tycka att den är skitdålig så tycker jag att den är lite fin. Polacken är så underbar och härlig. Mja, inte mer att säga om den filmen, halvkollar. (Men Tuva Novotnys hår är det finaste jag sett, så vackert!)

Annars så är det snart dags för en ny header, avskyr den jag har nu, bleh! Imorgon ska jag även färga håret svart, helt då, det blå försvinner. Känns lite sorgligt eftersom jag kämpat mycket med att få det blått, men det känndes nog aldrig helt rätt, ugh. Har en oöppnad burk Midnight blue kvar, hittar inte kvittot (=orkar inte leta) så där gick 70 spänn bort... Om någon vill köpa den så hojta till! Den kan hämtas upp i Stockholm också!

En sak som är trevlig med helsvart hår är att jag nu kan pyssla fritt med dreads, wiho! Letade fram fem påsar fulla med dreads, gröna, blå, vita... Funderar på att ha helsvart men med några gamla vita, vita candycanes och babyblåa.



Mina gamla vita jag hade 2007 (dom ser ju gula ut i öglorna, det är ljuset då), då gjorde jag asfula dreads, ska tupera och värma om dom så dom blir så gott som nya! Och kanske blanda in lite babyblå, blir så starka kontraster annars, kommer sakna det blå... Also needs gummisnoddar!

NEJ! Nu var polacken tvungen att åka för han jobbade svart, i filmen alltså :''''( Sad! Åh, nu är dom med varandra! Grråååter!

Aja, duger bra så, fixar't bloggen ordentligt snart. När jag hittar inspirationen.

Btw, Jag är kär så kär! Love him.

Fruuukost

JGJENKWNKDLFL!

Vaknade för en timme sen ungefär, pojkvän sover, så jag fixar frukost till mig. Vitlöksbaguette! <3
Meh, hej!

Füüd!

OJOJOJ, dålig uppdatering, är i skolan nu. Var uppe hela natten med omegles videochatt. Rena guldgruvan, ganska kul, blir lite småberoende, första jag ska göra när jag kommer hem, omegle!

Orkar inte skriva mer, är skithungrig eftersom skolmaten är så jävla dålig och äcklig. Skulle vilja ha något riktigt fett, typ Snickers... gaaah!

Mys!

Kom på myyyysigaste grejen!
När jag flyttar hemifrån till en lägenhet (heh) så ska den fan i mig ha balkong. Då ska jag ha en scchkööön soffa där ute och det ska vara inglasat så det inte kommer regn på den sen, tänk vad mysigt att sitta där ute med infravärme eller något när det är vinter med inglasat grejs så det inte är kallt. åhååhåh myspys!

Har planerna!

Dr!

ÅÅHÅHÅÅNLEMLMAKNBWUYGENENWNNQQKL½½½½½½!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/spendrups/pressrelease/view/aentligen-lanseras-laesken-dr-pepper-paa-150-cl-petflaska-380567


<33333 I'm happi hest!

GAAH

Inte på humör idag, blir sur på allt och alla. Dels så kan folk inte lämna en ifred fast dom äcklar mig och sen när man väl vill träffa någon så går det inte. Fast det är inte den personens fel ändå, känns bara tooomt som i en kakburk!
Påtal om det så vill jag ha ballerina kladdkaka, piggar upp, och jag blir fet, win/win!
Kanske borde dra till centrum och köpa mig lite Dr Pepper med, startat upp ett litet flasklager här... Even more fat!


Klickable

TV

Kollar på "Dating in the dark" på femman, HAHAHAH jag dör!

Indiska tjejen är så jävla skön, råkar ta snubben i skrevet och säger "oj, eh.. jag tror jag råkade ta dig där, i mitten där" och killen blir värsta stel haha åååh <3 Blev ledsen i ögat sen när han fick reda på att hon var utländsk och därmed blev avtänd, dom skulle säkert vara jättehärliga tillsammans, hade jag varit lebb hade jag gärna tagit henne så hade vi kunnat skratta forevah håhåhååhåh...

Soleil

Idag hittade jag en påse med alla mina halsband i jag stoppat undan under renoveringen av mitt rum!
Mon petite soleil! Den ändrar färg beroende på humör, eller den gjorde det förr, nu är den mest svart med lite sparkle i. Gillar't!


Klickable

Minns inte vart jag köpte den, kan ha varit i Frankrike... Mys!
Ska lyssna vidare på Oomph! och bege mig ut kanske, orkar inte sitta inne!

Purrrple

Huj! Har jag skrivit något på min uppsats? Haha nej, den skulle ha varit klar för typ en månad sen, åååh :D

Hursomhaver, sitter och målar mina naglar lila, tycker det är riktigt fint med lila och blå blandningar, praktiskt med blått hår då. Så till er blåhåriga där ute (haha som om det vore normen), lila smink eller plommonfärgade kläder piffar upp! Inget känt faktum kanske, något jag fått för mig bara.


-Paus-

Hah, ringde min pojkvän, han satt på en pub i Jönköping wth?! Min älskade nykteristpojke! :( Han har blivit fördärvad av dom där fransoserna, dåligt inflytande I say! Det dög inte bara med en Peugeot, flickvännen är fransk också, luls, sammanträffande.

Anywais!



Hahha äcklig hand, nåväl, det är nagellack Depend 115, mörklila och mysigt.

Ohai!

Uj, hallå. Var med pojken igår, glömde skriva. Och idag är jag hemma. Sov rätt dåligt inatt så jag stannade hemma och susade vidare. Ska nog göra lite nytta och skriva om Titänjic!
Fast det skulle sitta fint med godis, nonmonmnom!


Skak

Ska stoppa i mig morotskaka, puss!



Fiiin

Idag är en riktigt fin dag idag, idag, idag!

Ska få mumsa i mig tårta då syrran fyllde år i fredags, imorgon är det min och älsklings två årsdag, snajs.
Allt är fint, även fast jag måste skriva min uppsats, krönika och bokrecension... Ska äta min paj nu, haidå!



It's a Disney thing

Har en stor kärlek till Disney (dom gamla filmerna då) Det var det bästa som fanns när jag var liten och jag velade mellan att vara Pocahontas eller Mulan. Jag fick även mitt namn från en Disneyfilm, Sönheten och odjuret, Belle, fast nu heter jag Isabelle då, lät bättre. Fast den filmen tyckte jag var läskig förut, luls.
En del människor förstår inte denna Disney-grej jag har, men det är nostalgi, man måste ha sett det som liten för att förstå, heh.
Iallafall, detta är en av världens finaste slutscener och jag grät till den varje gång när jag var liten, gör jag fortfarande då, heh... Look! För er som inte hänger med så har John Smith blivit skjuten och ska föras tillbaka till England och därmed lämna Pocahontas!



Äh vafan, vi kör en till favorit, Lejonkungen!



Hade

Åker till pojkvännen nu, lär bli snålt med uppdateringen. Bubye!



<333

Torsk

Ohai! Sitter i livets hårda skuuula, skall skriva krönika och sådant man är efter med. Men allting är hemma så vi har ett problem. Gör lite annat sålänge, som att ta egobilder med camen i skolans lappistoppis. Bai!



Das new hair, klickable! Lulsbild haha

Cutcutcut

OJSAN! Blev sjukt jävla trött på mitt slitna äckelpäckelskithår, klippte... Själv HEHEH.
Ser väll okej ut, är lagom lent i topparna iallafall, men det blåa ser ju ut som det gör med 5 blekningar på sig... Lägger väll upp bild någon vacker dag.

Nu har jag ett annat problem då, har valt en... outfit.. För imorgon, min skogshuggar skjorta och svart klänning, till det blir det svarta strumpbyxor.
Har bara så svårt att välja skor, vill ju inte se för "normal" ut och sådär då känner jag mig obekväm, vill inte heller se för modebloggar-aktig ut, usch. Funderar över mina svarta tygskor, kängorna som ger mig skavsår eller platåbootsen... Vettefan, grämer mig :( Åååh, kan man inte ha med alla skor och byta under dagen som kändisarna gör under röda mattan...

Byyye!

Heels

Imorgon vill jag ha på mig mina kilklackar, lär bli en omöjlighet med all is och mina blåsor under tårna kommer döda mig :) Men det hade varit trevligt, fira in våren med fina skor och så.



<3
Fast dom hade varit så mycket snyggare med platå under tårna (och varit lättare att gå i)... Nåväl.

Wokning

Slö dag, rolig, trött. Det beskriver det mesta.

Efteråt gick jag och Jenifer ner på stan, kollade runt lite och sådant (köpte mig en Dr Pepper, gött, drick det!). Sen missade jag bussen med någon sekund och jag GICK upp för den långa mariekällbacken hem till mig!
Duktigt av mig, tagit bussen alltför mycket, fast nu gick jag ju upp för backen i Tisdags också, ännu duktigare!

Snart är det mat, blir wok med bandspaghetti, NOMNOMNOM, orkar inte skriva så mycket mer idag tror jag, bubye!


http://sv.wikipedia.org/wiki/Dr_Pepper

Movement!

Kolla på Disco-very Channel! "Extrem överlevnad" atm, favoritprogrammet.




Create myspace graphic with Gickr

Testade lite :]
Make your own animation

Sunsooo

Bonjour!

Haft optimalonsdag idag,
vi spelade upp teater och sen skulle vi komma på en egen, vi var sjukt dåliga :) Skammen!
Sista dagen att skriva klart essääy så jag ska göra det nu, strax, eller någon gång.

Var strålande väder idag +8, mycket sol och mycket vind, iallafall när jag skulle till skolan.
Här har ni en töntig video på det.



Angrrry

Återigen, livets hårda skuuula. Ska ha svenska som tydligen ska vara dramainspirerat. Hatar svenska, dumma gubbe som kommer nära och luktar sprit. Yuk!

Optimalonsdagar suger, samma ämne hela dagen, hann inte äta frukost oooooch, vet inte, klagar lite bara, taaaack schjäälv.



Up in clouds

Hör nu här! När jag ogillar någon, en person oftast. Så börjar jag ogilla dennes namn också, det är ju inte bra, för nu ogillar jag nästan alla namn som finns i hela kosmosrymden. Var icke en surkart som jag, love und let go så blir du gla', eller det kanske bara är jag som inte glömmer saker och ting. I hela värrrlden. Filosofiskt skit. Borde kanske ägna mig åt hjärndödande TV. Fast nej, måste ju skriva om Titanic, skjuter upp jämt. FFFUUU, ehhehehe. Hej då, btw, älskar min pojkvän fast när jag försöker förklara det så tror han jag har rökt på. Puuurfect match <3345

Jävla skit blåsor! Under tårna också, wth!


GRR!

Satans påfund är Converse! Gjorde ont i tårna när jag hade dom, brydde mig inte så mycket. Men nu har jag fått HÄÄÄÄRLIGA blåsor. åååh!
En bra sak var min promenad för någon timme sen, mörkt men luften var jättevarm (jämfört med 20-)
Orkar inte skriva mer, hatar att skriva, måste fixa essay, jävla Titanic!



Gogogo!

Dagens ord: Bajssvimning.

Nu ska jag ner på stan, sen MÅSTE jag göra engelska essay! Annars får jag inget betyg i engelska A och det vore ju synd :(

Say whaaat?

Hell-oh!

Sitter i livets hårda skuula och ticsar lite, får anfall 8D
Nu ska jag sova var jag påväg att skriva, men det går inte, ska ju snart ha grrrafisk design.

Har förresten tröttnat på min design, eller... Gillar inte bilden på mig i den :))) Ska byta någon gång, heeeiz!




Hothothot

Ojsan, så vart klockan jättesent! Ska nog susa, men först ska ni allt veta, det var 1 plusgrad när jag gick hemifrån! När jag kom hem runt tio så var det 3! Oh lord, it's getting hot. Så, god natt då!



ÅHÅHÅÅHÅ!

Love in a box

Hello tharrrr!

Var hos pojkvännen idag, han kom hem från Tyskland/Sundsvall igår. Så vi har myst och handlat. Fick en tjusig present. En chockladask, den var formad som ett hjärta (trodde bara sånt fanns i filmer, hjärtformade askar med choklad i, haha) NOMNOMONOM gött!

Och om någon inte hittar något bra på TV så kan tipsa om Familjen Annorlunda som jag glor på nu,
finns på TV4.se
Får mig att inse att åtta barn inte finns med i min framtid, phuu.

Btw, om någon minns sko-inlägget igår så var det en blandning mellan en hit och skrattanfall,
men det gör inget för dom bars sarkastiskt :) Fast dom var rättsåååee schköna!

Nu ska jag glo vidare, Küsses!



Yum! Tog bättre bilder med systemisen, men detta duger sålänge!

Shoes

Fyfan, fast lite fräna var dom... Inte så min stil kanske, men det kan gå! Helt svartklädd brud med ett par knallturkosa skor.


Dom är inte så skitiga som dom ser ut.
Fast nu har jag fixat dom, gnuggade med nagellacksborttagning mot det vita, blev ganska fint. Duttade sen med vatten ifall det nu skulle ligga kvar och fräta, man vet aldrig. Men mina naglar blev förstörda iallafall :)))) Baiz.

Hååååriga ben! <3

Hårvideo

Sådär! Lyckades spara filen lite fel, heh...
Min första film där jag pratar och det visade sig att jag knappt hördes så jag la in lite text där jag tyckte det behövdes, så man fattar vad jag snackar om. Så för er hårnördar som finner detta intressant så, enjoy!


Video

Kan meddela att videoklippet är klart. Jobbade med det i någon timme med Movie maker, fast det vill inte laddas upp. Firefox kraschar när jag försöker via Youtube, använder jag Explorer så påstår den att jag avbryter uppladdningen (?!) Och med Vimeo så hittar jag inte ens filen... Sucks.

PRPPRPR

GYYAAAH! Ändrar något, ser okej ut i förhandsgranskningen, sen ser det ut som skit! Nu får det fan vara svart här! Ignore me :)
Njut av klippet sålänge, Moby ftw.




Hälsning!

God morgon mina fina hönor!

Denna morgon vaknade jag upp i mitt eget dräggel och någon form av nackont. Myspyse, vet.
Idag så kanske det kommer upp en video där jag färgar min lugg, inte så intressant kanske, men någon kanske finner det kul? Och nu när jag vaknade så tog jag mig en titt på min design och började skratta för mig själv, vad tänkte jag på, håhååh...

Nåväl, ska äta mina flingor innan dom mjuknar, dom gör det riktigt fort i den där mjölken, uugh, ktxbye!

Babye

Sådär nu får det räcka, ska lägga mig och glo på "Secret window" med Johnny Depp'n, G'night!



Peace out!

Ohai!

Hellu!

Har pysslat massor i photoshop med min header och bakgrund, som vanligt när jag börjar med något så slutar det i ett kaos som är over the top. Ser riktigt stökigt och jävligt ut i headern, fast jag ändrar det när jag skaffar nyare ps med roligare brushes :) Så! På TV går Notting heeööll, ganska lam film faktiskt, gillar att Hugh Grant är med, föredrar dock Bridget Jones filmerna, best shit ever! Kom på en sak, påtal om lam, ser dumt ut att ha två kameror i headern, haha ibland går inte hissen ända upp, poletten trillar inte ner, hästarna har sprungit ur hagen...
Nä nu, blir det för mycket text här, küss bye!



"Bridget Jone's Diary 2"

Rubrik?

Ohai! Ska börja skriva i bloggen så fort jag fixat deignen och sådant. Kan ta tid, nytt photoshop osv... Küss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0