Society

Är hemma och myser, har lagat mat med C och haft det trevligt. Fast nu åkte han någonstans, men kommer strax hit igen. Får se vad som sker då, har iaf lite lördagsmyssnask här, mehenomnomnom! Hade inte så mycket mer att skriva, är lite tom in the head! Men lyssna på denna låt vetja! Underbar är den, C visade mig den <3


Drama





Vaknade nyss, hade fått ett sms som från en som undrade om vi kan plocka kantareller någon gång. Why not?
HAH! Nu ringde han ju också, lite på lyran men söööt <3
Awesome

Piercings

TODELO!

Igår natt tog jag hål i mina öron helt själv, det ni! Två små extra vart det. Dock glömde jag ta kort med kameran, så ni får crappy cambilder.


Den vita pluppen högst upp tog jag, ajaj


Och den svarta, ser ut att sitta för tajt, det gör det dock inte!
Klickable


Och så hann jag självklart ta ego-pics. Fler kommer, för nu måste jag rusa, ska träffa pojken! Hejs!


Pics

Har varit dålig som fan på att lägga upp egna bilder, personligen tycker jag att egna bilder är dom mest intressanta. Så here you go!


Var på utflykt med coola killen, foppatofflorna... Ska banka vett i honom strax.








Hälsade på underbara små Shetland Sheepdog-valpar <3 Åh, bara titta på dom, dom diar! <3


Och om någon undrar hur jag ser ut nuförtiden, en jävulsk utväxt, osminkad, trött och något solbränd. Tagen för typ en kvart sen. Har på mig favorithalsbandet jag fick av goset för typ 3 år sen. Slå det!


Råttatouille

Stickar som en galning! Jag gillar det, mycket. Kan dock bara sticka rakt, så det får bli halsdukar av allt. Gjorde en på två dagar, den fick sötnos, han vart jätteglad :) Det gillar jag med honom, att han uppskattar små skitsaker. Nu har jag börjat på en ny, den kanske han får när han kommer hem sen, hahah halsdukar i juli...

Är nöjd med tillvaron, skönt att vara ensam hemma, imorgon ska jag nog baka, kanske gyma sen (har ju kort nu, mehehe!) Kan även säga att jag ser resultat av min träning, flat stomach anyone?! Känns extra bra när man har någon att visa den för också, ahhah am I right? Of course.

Ska kolla klart på Råttatouille medan jag stickar, mysigaste filmen ever! de e najs.


Stalking

Ensam hemma resten av veckan, sånt är bra.
Angående den dåliga uppdateringen, orkar inte sitta vid datorn så mycket längre. Har annat för mig <3345
Nu film!

Butter scotch

Ibland kommer jag på hur bra jag har det, har dig. Och jag är din #1 och du är min. Det känns bra att vara omtyckt för en gångs skull.
Är glad över det och faktumet att du hjälper mig som fan, ska ta mig på lite kläder nu, ska ut ett tag tror jag, lufta huvudet, sen ska jag vänta tills du vaknar runt sju för att ringa. Saknar din röst under tiden.

Smörigt

Smörigt

PRRRRRRRRR! That's all I can say. Och typ; gosigastfinastivärldenloveyou!

Älskar att det spöregnar och åskar ute, ösat ner hela dagen. Ska sova nu, kanske. Toodels!

Förjävla smörig låt och videon är ännu värre, usch, men bara för att du pratade om den, hah!




Knitting


Nu ska ni får höra!
Har blivit med gymkort! Gött, storasyster hade ett på Nautilus, dock hoppade hon av men har fortfarande bindningstid, så då fick jag använda det så det inte går helt åt spillo. Miiket snäll jag tikka! Ska bli fit for fight! Det lustiga med mig är att jag aldrig kämpar inför beach Xår, utan inför höst och vinter istället. Dumt för då är man gömd under tjocka kläder. Nåväl! Klad hest iaf, ska gå på afro-passen och skaka arlse, hahah... uh.

Om någon undrar så har jag stickat hela kvällen, låter kanske inte så kul men är på som fan! Redan gjort slut på ett nystan, funderar på om skiten räcker till en halsduk eller ej, det återstår att se!

Och ja, upptäckte att jag blivit överöst med kommentarer (för mig är det mycket) en del av mig undrar "hur fan hittar man hit?" och resten är glad, spank you all!

Nu har jag skrivit alldeles för mycket, possposs!


Men vafan?!

Color!

Har haft en form av beslutsångest i några dagar. Ska jag orka färga mitt hår svart fortfarande? Slita på det och lida med ljus utväxt. Eller så låter jag skiten växa ut så jag får tillbaka min naturliga färg. Men fan, det är inte goff ("goth") med råttfärgat, fult hår. Och kommer inte kunna ha mina svarta dreads längre :c  Nåja, lär färga i typ 10 år till sen blir jag gammal och tråkig så det får bli normalt. WE'LL SEE! :@

Lite fjollbilder på mina naturliga hårfärg!





Hahahha! ååh...

OH! Baj tha wäj! Är skiiitmysigt väder idag, 18 grader och mulet. Passar på att mysa i stickade kläder. Ska börja sticka på en halsduk snart också, blir en present! Hejs!

Bed of roses

Svårt att komma på saker att skriva när man bara har en sak i huvudet och är i ett lyckorus.


Nomnomnom



Alltså... Hahahaha! Fan vad illa ;(

Hundattack

Igår fick min låtsasfarbrors hund valpar <3
Dom är så små och otroligt söta, Shetland sheepdogs. Liknar mina hundar jag hade förut. Vi ska få träffa valparna i helgen, kan tänka mig att dom piper och är allmänt supersöta! Fem stycken är dom.

Dock har jag ett trauma från ungdomen angående valpar. När jag var liten var jag och mamma hos en kompis, han var hunduppfödare. I huset var det som en liten borg av grindar och där i var det fullt med små söta valpar, dom var jättefina! Ville gosa med dom så jag fick hoppa ner och gosa, medan mamma gick ut ett tag. Efter en stund tyckte jag inte det var så kul längre, valparna naffsade, hårt, i mina tår, hoppade på mig och det var för mycket, en armé av bjäffsande hår! Jag började gråta och tillslut blev jag upplockad. Fast fem valpar kan jag nog klara av nu, sådär 10 år senare, haha.

Det var en liten avstickare sådär!
Btw, imorgon är han hemma! Hhihihihi klad hest!
Haido!



Kattvalpar <3

Snakeattack

Fick ett MMS på en orm i någons hand. Kan bara vara från en person, haha <3

Nomnomnon!

Fönstershoppar via datorn. Längtar till hösten och min kommande lön, då blir det skor! (Och en liten skinnjacka :)



Gillar verkligen att dessa skor inte har så hög klack, men ändå är snögga, mwihi!

Random

Idag blir en bra dag! Har jag bestämt :)
Har inget att vara bitter för idag, bortsätt från den jävliga mardrömmen jag vaknade av imorse...
Men snart, då kommer han hem, då är jag gladast i världen, kramkalas! Mwihihi.
Ska klä på mig nu och göra något, har planerat in träning senare idag i alla fall, och det är roligt, galet!
Kommer säkert lägga ner sen när skolan börjar dock, i brist på ork, fast inte vara negativ! Gogogo!


Har en bra hårdag idag, känns tjockt och mysigt. And no make up! Klickable!

Shoemaking

Jag har tråkigt, så jag gjorde en liten sko i Nelly-tävlingen. Drygt dock att det man ville ha svarta inte blev svart, utan grådaskigt... Rösta på om ni känner för det.


Mina designade sko på NELLY.COM


Work out

Sådär! Hemma och nyduschad från en springrunda. Inte tränat så mycket, men det är mycket enklare att springa nu känner jag. Kunde springa flera långa sträckor utan ansträngning :) Sen körde jag lite styrketräning med hantlar + sit ups. Awesome! Strax ska jag skölja ur hårinpackningen, har bombat håret med balsam och diverse mjukgörande grejer i typ tre omgångar nu.

Nu ska jag vakta vid mobilen i hopp om att söthest ringer, vilket han brukar vid den här tiden. Men först! Knäckebrödsmacka! <3


Känner igen mig, haha.

Grease

Har smörjt in mina favoritskor med sånt där fettsmet. Skulle kunna putsa mina Martens hela dagen, dom är så mysiga och det är rogivande. Nu står dom där fint!

Ska sörpla i mig smoothie nu i hängmattan, cheerio!


Blingbling

Är i behov av lite nya smycken, hittade några fina på Asos.com som ni ska få se alldeles strax!
Har en stor förkärlek till långa halsband, gammeldags stil och silver, använder endast silver eller annat material i samma färgstuk. Avskyr guld! Så dom få smyckena här som är i den hemska färgen, önskar jag vara silvriga :)
Klickable!



Nomnomnomno!
Drygt dock att det är Asos, frakt, tull och sånt skit, bleh! Men fina är dom! <3


Oh shoes!

Idag köpte jag mina efterlängtade skooor! So happy! Blev inga 8-håls, tog 10 istället, snöggare! Men fan vad varmt det var uppe i Stockholm, är det här också iofs, men där droppade det svett från alla tänkbara ställen, fy ;(
Aja, nu är man 1399:- fattigare, men gladare! Ska sova med dom, tihiih.


Dom ser ut att sitta lite tajt högst upp, men icket! Böjde mig ner som fan för att ta kortet bara, not good on the legs.

Annars då? Joho, är glad och lycklig, ikväll ska jag se American Beauty som sänds klockan 21.00 på kanal 5, like it! Ska försöka få tag i gosegos, trots problem med dålig mottagning där nere i Smålandet... Hej då! :)

Missing kisses

Komsikom och sov i min säng! Kan bli svårt dock när du är X antal mil bort där man pratar lustigt. Saknar dig oändligt!


No writing

Skriva?! Värmen är outhärdlig, orkar endast sova, sova och sova. Idag skulle jag ha köpt mina Dr Martens, orkade inte, får bli imorgon. Då ska jag smeka och klappa dom för alltid, kanske sova med dom på... Fast då blir nog killäään avundsjuk, hahah ne. Ska käka knäckemacka nu! Hej!


Happy

Ett samtal bort var min lycka, nu är allt fint igen, är glad och imorgon ska vi prata mer. Miss you! :)

G'night!

Liebe

Fann denna text, fastnade, för den är så fin och så ärlig att det smärtar till lite.
Skriven av Elin Östman (Dollyblond)

Det är konstigt det där. Att man känner det på sig. Att det sitter i märgen att något förändrats. Att något är på gång. Som gör att jag inte kan somna om förrän jag fått det bekräftat. Och där var det. Där var stenen i skon. Kuken i örat. Det är konstigt det där. Att man känner sig som flickvän, tills dess att du har någon ny. Inte förrän då förstår jag. Inte förrän då är “ex” en term jag kan ta i munnen. Har fortfarande svårt att svälja efter att ha uttalat bokstäverna. Det är konstigt det där. Att man känner så mycket för någon. Hur mycket kärlek som stoppas undan för att slängas. Hur många känslor som ska bytas bort. Läggas ut på blocket. Auktioneras ut. Kom och ta. Begagnade känslor, kom och känn! Det är inte längre mitt att känna. Hur mina känslor inte längre är mina. Någon annan ska ärva och känna. Kärlek som ligger inlåst i grovsoprummet. Kärlek som inte längre får finnas. Hjärtan vilka söndrat och ska bytas ut. Det är konstigt. Konstigt hur jag mött min största skräck, de senaste fyra. Det allra värsta som kunde hända. Förlora dig. Se dig hos någon annan. Att jag upplever det nu. Det allra värsta. Att jag är oskadd. Att det inte händer mer än att det svider till. Att döden, hungrig inte knackar på ytterdörren, trots att jag flaggar för färskt kött.

Jag vill att du ska veta, att för mig är det okej. Jag är fortfarande kär. I dig. Och kan knappt förmå mig att skriva
det. Att jag går vidare. I rädslan för att du ska tro att jag inte respekterar det vi haft. Men jag vill att du ska veta,
att för mig är det okej. Jag är fortfarande där. Jag är fortfarande din för de där fyra åren. Den tiden är bara din.
Den sektionen är vadderad med bubbelplast för att skydda mot skada. Hålla in och bevara. Och tanken på att du
behandlar det likvärt. Att du låser till det rummet du inrett för mig. Den lugnar mig. Och nu kommer lättnadens tårar.


Oily

Igår kväll fick jag lite damp, tröttnade på mina slitna toppar (vägrar klippa!) Så jag hällde i lite olja! Hur smart det nu är, idag är det mjukt som fan, men ser rätt blä ut, luktar lite raps också. Nåväl, man vet aldrig förän man testat!
En skitbra sak idag är att det "bara" är 28 grader! 6 mindre än igår, och det känns helt okej, lagom liksom, kanske kan sminka mig idag tillochmed, då det inte sabbas av sweat! Men!
Idag åkte han iväääg, inte gilla! Men mobil finns alltid! Nu ska jag... Gå runt i mina skor, jag brukar göra sånt ibland.

Küss!




!!!!

Hett

Seriöst, värmen är inte att leka med, detta är inte kul, blir sjuk av den. Har gått runt i bikini hela dagen, svetten dryper och det enda jag orkar göra är att ligga i sängen med fläkten på högsta blåst!
Hade gärna badat, men fan alla vänner är borta och orkar inte sitta på en stekhet buss heller... Fan!



<3

Muuuuseee

Ibland händer saker som man inte är förberedd på, lite som ett slag i magen. Men det är lugnt, jag är lycklig ändå.
Idag var jag nämligen med fina pojken, vi var på Historiska museet, det var jättefint! :)
Intressanta grejer och kul att se massa fynd, mys! Dock vart jag lite grinig efter ett tag pga, vatten/mat/sömnbrist, men det ordnade sig, på tåget hem lutade jag mig mot hans mysiga axel och njöt :}
Sen vart det firre till mat, är kinkig inför det, men åt lite, duktig!

Sååå... Nu kollar jag på Sex and the city och funderar alldeles för mycket, men det är okej. Adios!

Jag ska gå och bajsa!



HIHIHIHI!

Du skär

Och efter gymnasiet lämnade du stan och alla vi fega, vi blev kvar
Du sa 'jag är inte som du, jag dör om jag stannar' och en kyss
och så var du borta och ända sen dess har jag dansat omkring
på gator och in i sovrum med ett halvt hjärta,
och mätt alla efter dig och inte varit mycket att ha

Och du kan inte bara ringa så här efter 5 år
och vara så underbar och tro jag ska falla
för jag vet att jag kommer falla


<33333!

Paint

Tar en paus i ritstunden. Fick lite tråkigt, så jag började skissa i ritblocket, har börjat måla på med färgpennor och snart blir det tusch. Kan blir fint, det är ett kvinnoporträtt. Kanske slänger upp en bild sen om jag blir nöjd. Men förvänta er inte mycket! Går i foto, inte bild, är sådär på att rita, inget extraordinärt. Och så har man Disney på i bakgrunden, awesome!

Stendörren

Idag drog jag och Calle till Nyköping och badade vid Stendörren, asmys och fint! Åkte elva och åkte hem fem, det var trevligt. Var dock svårt för mig att bada, var så mycket läskiga alger ;( Här blir det bilder!







HAHAH, akta kaggen!


<3



Misslyckad "solar"-bild, en halv tutte och ben.



Chillin'!



Sen vart vädret knäppt, åskade men var jättemysigt ändå, ljusstrålar lös ner bortom horisonten, regn?



Och färgerna var fina, gröna alger, blått vatten och sen skiftade det i lila, svårt att få på bild. Men fint var det!

UFO

WOAH!

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1293395/Chinese-airport-closed-UFO-spotted-city.html

Påtal om flygande objekt, är en jävla helikopter som surrar på som fan, gjort i nästan en timme, dock borta vid Hovsjö, så lite lågt är det, lär vara skithögt där borta. Har hört helikoptrar på nära avsstånd, fy tusan! Men nu måste jag fixa mig, strax blir jag upphämtad av min man, sen ska vi åka till Stendörren och bada, le myyys! 8D

Bibliotek

Idag gick jag till biblitoteket och läste "Pojken som kallades det" Det var skönt och tyst där, mysigt. Klädde upp mig lite extra och strassade runt, no particular reason, bara mysigt.
Nu är jag hemma och funderar på att drömma mig bort i filmens värld, sånt är alltid kul.

Såhär såg jag iaf ut idag, taget med min sketna digitalkamera, så kvallen är sådär.





HAHA, skeptisk, försöker se lite "åh, vem jag?" ut... Mamis grejer i påsen också!

Myeah

Ibland är det lite lustigt hur livet utvecklar sig, jag är väldigt glad nu, mår bra. Dock tycker jag väldigt mycket, om allt och alla. Och jag tycker att du inte förtjänar kärlek, alls, du förtjänar inget bra i ditt liv. Det gör mig irriterad när bra saker händer dåliga människor. Vänta bara till det skiter sig och du är ensam kvar, tills du inser att du inte är något.

"Jag tror att det finns nån för dig med. Nån ful jävel."

Liebe

Vaknade upp av små viskningar och klappar på kinden, är borta i huvudet... <3


Lovely

Ingen har fått mig att må så bra som du!


Mouse

Ny datormus som inte glappar! <3 Yes, finally, nu kan jag klicka upp två olika sidor utan att den ska stanna imellan. Dock glider musen liter för mycket över bordet och känns konstig att hålla i. Min förra var bättre, men aja. Nu kan jag glida över hela cyberspace! Awesomeness. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, vet du?!


I has a u

Jag är en effektiv quinna ska ni veta! Var på kalas i Trosa och fikade. När jag kom hem så tog jag mig en springrunda på sådär en halvtimme, väl hemma körde jag sit ups, armhävningar och lekte med hantlar. Känner mig biff! Ska få starka armar så jag kan bära pojkar in till min säng! Hahaha... Nu är jag trött som fan, nights!


Bjarkan

Kom på att jag jag inte är så jävla pepp inför att åka, varken till Åland eller Gotland. Kommer missa sommarskolan, tyvärr, och roliga fester. Bleh... Aja, vad fan ska man göra åt skiten. Meh. Hejs!


Dancing

Oh! Btw! Om ni vill se mig dansa fult...

http://fuldans.se/?v=fimbsajpfj

Feck!

Ont i magen av oro, bleh! Avskyr vissa människor ibland, vill bo på Las Palmas!



Jag chillar på beachen, all nude.

lllllll

Jag är gladgladglad! Överlycklig! Träffade finaste killen i världen idag, jag är lite kär tror jag. Nu ska jag sova och bara tänka på honom. Bloggar imorgon när jag är mer nykter, från detta lyckorus då.

Face down




Chillgrill

Hemma! Varit det sen ett dock, men fick ingen sömn, här sov ingen! Somnade när jag kom hem och vaknade sju istället. Dagen, kvällen, natten och morgonen var iallafall grymt roliga allihop, hade kul, skrattade som fan, rullade roliga saker. Tog hål i örat på exet och dampade. Sen sov jag i någon timme på vinden (omgjord till fina rum då) Vi gick förbi Mikael Persbrandts hus också! Sjukt fint där. Vi grillade, pratade massor om musik, vilket jag inte inte förstår mig på i jämförelse med alla musikelever som var där. Maten var nomnom och folket var kul, sen körde vi "jag har aldrig" hahah fan, drack mer ur glaset än alla andra tillsammans, illa. Roligaste var nog när en random dude frågade om jag ville "följa med upp" haha eh... Nein, tyvärr. Men sen var morgonen bara allmänt jättemysig. Vaknade av att han den fina låg bredvid och viskade saker till mig, prrr (inte den där random duden då!). Stort tack till alla som gjorde det till en bra stund, trots att jag typ inte kände en jävel. Meeen, nu ska jag glo på "Mean Girls", kanske ska ta mig en springrunda sen! Toodels cheezdoodles!



Scary old pic

Ohai!

Är lite sur, men det är lugnt! För imorgon ska jag ha skitkul :D Är peppeppeppe!

Ska sova snart, poss poss, på stjärten!

Kitteh

BWAHAHA!


ARGH!

Eh, fick reda på nu att det inte blev något idag, är uppskjutet till imorgon. Yeah...
Fast ska ut och träffa en vän nu iaf så.

Gogogo!

Bråttom! Måste dra, lär väll blogga imorgon istället, ska sova borta, tjingeling!


Saftblandare



HAHAHHA! Klickable

RSS 2.0