Dagens händelse.

Ååååh, idag var en härlig dag! Trots att jag var skitdålig i skolan och knappt gjorde något och när jag försökte blev det skit. Men iallafall!
Var påväg till stan med David, Jen, Åsa och så gick Leo (från musik ettan) sällskap med oss. Går upp för backen mot Torekällberget, helt vanligt... Då är det en jävla snubbe som går bakom och försöker gå om oss, men han väljer en konstig väg, han försöker tränga sig förbi David och Leo som typ redan går längst ut på vägen. Och då ramlar killen  rakt ner i leran!!! :D::D:D:D:D:D Man måste vara där men alltså, verkligen flög fram, PLADASK! Leran skvätte! Och det enda David sa var "oj..." även fast det såg ut som han dog hahahaha, och när han reste sig upp skrek han "helvete!" hahahah jag och brudarna rusade iväg för att kunna skratta, alltså haha shit, stackars yngling! Men fan vad han flög och ramlade, ensam också hah... :''')

Sen när vi var framme för att glo på musikalen som var grejen med att gå till stan så var det en asful/söt bebis där inne. Han såg så sur ut! Typ såhär fast bebis och mindre tänder!


HAHHAHA dog... Började asgarva och peka, stackars pappa.

Kommentarer
Postat av: Åsa

HAHAHAHAHA! Fyfan vad kul det var, både att snubben ramlade och sen det där med ungen! hahahahahaha har aldrig sett nåron garva så mycket åt en bebis! hahaha

2010-03-31 @ 10:03:16

Spit it out:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0